Årets julegave er her!

Da kan vi meddele at Stjørdalspillet er ankommet, og er for salg! Alle som har forhåndsbestilt, får sine spill fortløpende utover, og vi tar imot bestillinger helt til det blir tomt for spill. Her har du årets julegave til deg selv, eller andre som har alt! Viktig å merke seg at dette spillet kommer ikke til salgs i butikk, så nytt muligheten til å kjøpe det av oss 😉

 

• Stjørdalsspillet er et monopollignende spill med en klar lokal forankring.

• I stedet for gater er det 40 bedrifter fra Stjørdal som kjøper seg en såkalt aksjeplass i spillet, hvor hver aksjeplass har to aksjer som kan omsettes av spillerne.

• Sjansekort med et blikk på Stjørdal historie, kultur, geografi, særegenheter m.m.

Vil du kjøpe Stjørdalspillet av oss?

  1. Send en mail med bestilling til leder@skjelstadmarkil.no, via sms til tlf: 98818537 eller legg igjen navn og antall spill i tråden under.

2. Betal 500 kroner til vipps 111470 eller kontonummer: 4202.51.06975. Husk å merk  betalingen med navn. Spillene blir utlevert fortløpende.

 

Takk for at du støtter oss!
Skjelstadmark IL

Velkommen til handledag 8 november!

Torsdag 8. november er det handledag for alle klubbens medlemmer på Intersport Hell Kjøpesenter, hele dagen innenfor ordinær åpningstid. Her kan du gjøre flere gode kupp, og det gis en rabatt på 30% på alt av ordinære varer med unntak av elektronikk, og det som har pakkepriser. Velkommen til en trivelig handel hos en av våre gode samarbeidspartnere!

Tusen takk for bidrag til årets tv – aksjon!

Skjelstadmark IL har hatt ansvaret for å koordinere årets tv –  aksjon i Skjelstadmark. Det kom inn totalt 18 788 kroner i bøssene, itilegg kommer alle innbetalinger på vipps. Det er med andre ord ny rekord!

Det var flere som ikke var hjemme når vi var ute på runde, og vi gikk tom for lapper å henge i dørkarmen. Men alle som vil gi et bidrag, kan vippse valgfri sum til nr 2133.

Vi sender en ekstra takk til alle de som var sportye og stilte som bøssebærere!

Vil du kjøpe Stjørdalspillet?

Skjelstadmark idrettslag skal som ett, av to idrettslag her i kommunen selge den nye utgaven av Stjørdalspillet som kommer i slutten av oktober.  Halvparten av summen vil derfor gå til drift og videre utvikling av Skjelstadmark IL

• Stjørdalsspillet er et monopollignende spill med en klar lokal forankring.

• I stedet for gater er det 40 bedrifter fra Stjørdal som kjøper seg en såkalt aksjeplass i spillet, hvor hver aksjeplass har to aksjer som kan omsettes av spillerne.

• Sjansekort med et blikk på Stjørdal historie, kultur, geografi, særegenheter m.m.

Vil du kjøpe Stjørdalspillet av oss?

  1. Send en mail med bestilling til leder@skjelstadmarkil.no, via sms til tlf: 98818537 eller legg igjen navn og antall spill i tråden under.

     2. Betal 500 kroner til vipps 111470 eller kontonummer: 4202.51.06975 innen søndag 21 oktober. Husk å merk  betalingen med navn. Spillene blir utlevert fortløpende uka etter!

Perfekt som julegave til den som har alt, eller kanskje til deg selv!

Takk for at du støtter oss!
Skjelstadmark IL

Basseng høsten 2018

Skjelstadmark idrettslag har leid bassenget på Hegra ungdomsskole torsdager, følgende datoer fremover:
– 4. oktober
Høstferie
– 18. oktober
– 25. oktober
– 1. november
– 8. november
– 15. november
– 22. november
– 29. november

Det er muligheter for bading i tidsrommet 17.00 – 19.00. Alle barn må ha tilsyn av en voksen i bassenget.Tilbudet er gratis for alle våre medlemmer med familier. I desember er bassenget stengt for utleie. Men i januar starter allidretten opp med tilbud om basseng, som går helt mot vinterferien.

Kom å plask med oss😉
Skjelstadmark idrettslag

Årets viktigste søndagstur!

Årets tv-aksjon 2018 gjennomføres søndag 21 oktober.

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Mer info om årets tv-aksjon kan leses her: https://www.blimed.no/tv-aksjonen-2018/

I den forbindelse trenger vi 12 bøssebærere som kan ta ansvar for Skjelstadmark. Blir det færre blir det flere roder på de som deltar. Konkret tidspunkt kommer, men det er snakk om maks 2-3 timer denne søndags ettermiddagen. Har du mulighet? Send en sms til Siv Sætran på tlf: 98818537.

Skjelstadmark idrettslag takker på forhånd alle de som stiller opp, og hjelper oss med å bidra til en viktig sak!

Hosethkammen opp 2018

Årets Hosethkammen opp ble gjennomført søndag 16.09.

Det var totalt 62 som deltok i trimklassen , og 16 i konkuranseklasse.

Vinner av dameklassen ble Ellen Kvalheim og vinner av herreklassen ble Erik Frøseth Solheim.

 

Topp 7 konkuranseklasse med tider:

Eirik Frøseth Solheim 15.03

Odd Even Fossen 15.09

Viktor Kråkenes 17.16

Tor Christian Stamnes 17.34

Martin Fossen 18.40     

Ellen Kvalheim 18.42

Linnea Gederaas 19.45

 

Etterpå ble det servert kveldsmat til alle som deltok, og de øvrige som hadde tatt turen til skytterhuset.

Skjelstadmark Il vil takke alle som deltok på arrangementet, og til alle i «dugnadsgjengen» som bidro til et vellykket arrangement. Vi vil også takke Intersport Stjørdal, Toyota Bilia Stjørdal, Spar Hegra og Sparebank 1 for sponsing av flotte utrekkspremier til arrangementet.

 

Mimrekveld på klubbhuset

I forbindelse med idrettslagets 90 års jubileum i september inviterer vi til mimrekveld på klubbhuset 19. september kl 19.00.

Vi er fortsatt på jakt etter gamle bilder til denne kvelden, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen på forhånd, eller ta de med denne kvelden. Kanskje er det flere også som har noen gode historier fra idrettslagets lange, og aktive historie?

Enkel servering!

Vel møtt!