Velkommen til Byttesøndag!

Velkommen til Byttesøndag! Vi håper du ønsker å kjøpe og selge brukt skiutstyr (både alpint og langrenn) og annet vinterleikutstyr.

Kjøp og salg foregår direkte mellom kjøper og selger. Rydd i boden/loftet og ta med deg brukt skiutstyr og møte opp på Klubbhuset søndag 12.november mellom kl 16-19.

Trimposter – utsatt frist!

Yr melder om godt vær i helga, så frist for innsending av løsningsord forlenges. Løsningsordet sender du til Trimgruppa@Skjelstadmarkil.no innen mandag 4. september  kl 22:00 for være med i trekningen om en fin premie. Premievinner blir opplyst på Hosetkammen Opp-løpet den 6. september 2017.

 


På hver av de 10 postene står det en bokstav fremst i trimboka. Denne bokstaven kan du notere i tabellen under. Stokk om på bokstavene, så får du ett løsningsord. Continue reading ‘Trimposter – utsatt frist!’ »

Lagret under Trim

Har du besøkt alle trimpostene enda i år?

Flere har nå besøkt alle trimpostene og har dermed funnet alle bokstavene. Det har kommet en  eposter til Trimgruppa@skjelstadmarkil.no med rett svar, men det er fortsatt tid til  å besøke alle postene før 1. september og sende inn svar. Hvor mange poster er det mulig å greie på en dag?


På hver av de 10 postene står det en bokstav fremst i trimboka. Denne bokstaven kan du notere i tabellen under. Stokk om på bokstavene, så får du ett løsningsord. Løsningsordet sender du til Trimgruppa@Skjelstadmarkil.no innen 1. september så er du med på trekningen om en fin premie. Premievinner blir opplyst på Hosetkammen Opp-løpet den 6. september 2017. Continue reading ‘Har du besøkt alle trimpostene enda i år?’ »

Lagret under Trim

Besøk en av Idrettslagets 10 trimkasser i sommer og bli med i trekning av en fin premie!

 

På hver av de 10 postene står det en bokstav fremst i trimboka. Denne bokstaven kan du notere i tabellen under. Stokk om på bokstavene, så får du ett løsningsord. Løsningsordet sender du til Trimgruppa@Skjelstadmarkil.no innen 1. september så er du med på trekningen om en fin premie. Premievinner blir opplyst på Hosetkammen Opp-løpet den 6. september 2017. Continue reading ‘Besøk en av Idrettslagets 10 trimkasser i sommer og bli med i trekning av en fin premie!’ »

Lagret under Trim