Dato for friidrettskarusellstevner 2018

Dato for friidrettskarusellstevner er vist i tabellen under:

Dato og tid: Arrangør
mandag 14. mai kl. 18 Flora I.L
Torsdag 7.juni kl 18 Hegra I.L
Tirsdag 19.juni kl 18 SFIK (Øverlands Minde)
Tirsdag 17. juli kl 18 Lånke I.L.
Torsdag 16. aug kl 18 Dalebrand (Sona)
Torsdag 30. aug kl 18 I.L Fram
Tirsdag 18.sept kl 18 IL Nybrott

For deltagere 6 år og eldre. Gratis deltagelse. Felles premieutdeling ved sesongslutt. Bare å møte opp og melde seg på 30 min før start. Ulike øvelser ved hvert arrangement (60m, lengde, kule, høyde m.m.).

2. og 3 .juni arrangerer SFIK BDO-lekene (for 10 år og eldre). Tirsdag 14. august kl 17:30 er det Barne-OL (for barn til og med 10 år) på Øverlands Minde. Informasjon hentet fra Stjørdal Friidrettsklubb sine hjemmesider: http://www.sfik.no/

Trimposter – utsatt frist!

Yr melder om godt vær i helga, så frist for innsending av løsningsord forlenges. Løsningsordet sender du til Trimgruppa@Skjelstadmarkil.no innen mandag 4. september  kl 22:00 for være med i trekningen om en fin premie. Premievinner blir opplyst på Hosetkammen Opp-løpet den 6. september 2017.

 


På hver av de 10 postene står det en bokstav fremst i trimboka. Denne bokstaven kan du notere i tabellen under. Stokk om på bokstavene, så får du ett løsningsord. Continue reading ‘Trimposter – utsatt frist!’ »

Lagret under Trim

Har du besøkt alle trimpostene enda i år?

Flere har nå besøkt alle trimpostene og har dermed funnet alle bokstavene. Det har kommet en  eposter til Trimgruppa@skjelstadmarkil.no med rett svar, men det er fortsatt tid til  å besøke alle postene før 1. september og sende inn svar. Hvor mange poster er det mulig å greie på en dag?


På hver av de 10 postene står det en bokstav fremst i trimboka. Denne bokstaven kan du notere i tabellen under. Stokk om på bokstavene, så får du ett løsningsord. Løsningsordet sender du til Trimgruppa@Skjelstadmarkil.no innen 1. september så er du med på trekningen om en fin premie. Premievinner blir opplyst på Hosetkammen Opp-løpet den 6. september 2017. Continue reading ‘Har du besøkt alle trimpostene enda i år?’ »

Lagret under Trim