Resultater fra klubbrenn med Idealtid

Tross vår i vente så stilte 49 på startstreken på årets siste klubbrenn. Nytt for kvelden var idelatid, der det var om å gjøre å gå like fort to runder. Samlet lengde var omtrent den de går til vanlig.

Resultatene (fra 7 år) oppgis urangert på formatet xx:yy:zz, og må leses slik:

xx: antall sekunder differanse mellom de to rundene
yy: betyr ingenting, alltid 00
zz: den raskeste runden, enten 01 eller 02

Mange hadde veldig like rundetider, men de tre som gikk på akkurat samme tid på de to rundene var Linnea Hansen Gederaas, Selma Gederaas og Albert Kråkenes – imponerende!

Premieutdeling for klubbrenn og Klubbmesterskap blir på Vårtun 17. april kl 18. Hilsen skigruppa

Lagret under Ski

Husk klubbrenn i morgen – parkering ved barnehagen og på skoleplassen

Husk klubbrenn i morgen – da prøver vi idealtid med at ungene går to runder og prøver å bruke samme tid på begge runder (til sammen samme lengde som de bruker).

Ettersom Vårtun er utleid til annet arrangement, så oppfordres det til parkering ved barnehagen, på skoleplassen og event ved busslomma (eller på åkeren til Stian).

Velkommen 🙂 Se mer info her:

http://www.skjelstadmarkil.no/wp-admin/post.php?post=5685&action=edit

Lagret under Ski

70 til start på gårsdagens klubbrenn, siste klubbrenn blir torsdag 5. april og premieutdeling tirs 17.april på Vårtun

70 stilte til start på det 4. klubbennet, som ble arrangert i fristil i kveld. Det er vi godt fornøyd med tross tett snøvær. De minste gikk runder rundt idrettsplassen og kunne velge seg en Telenorpremie etterpå. Det var fellesstart først for 1-4 kl, der de eldste startet først og de yngste kom etter i fint driv som videoen under viser. Deretter ble det fellesstart for 5,6,7. kl og seniorer. Det så ut som at ungene syntes det var gøy, og det ble mange friske dueller inn mot mål der det lå løpere spredd rundt saftutdeler’n. Dagkomiteen sørget igjen for god servering i klubbhuset – dette er gode dugnadspenger for skigruppa å få inn for å opprettholde aktivitetene.

Hvis vær og føre holder seg så arrangerer vi det siste klubbrennet første torsdag etter påske:  5. april med start fra skolealder kl 18 (påmelding senest 1745). Det blir elementer av skicross. De under skolealder får bryne seg på rundløype rundt klubbhuset med slalomporter og kuler (alternativt runde rundt idrettsplassen hvis de ikke tør å renne i nedoverbakke) kl. 17 – 18. Telenorpremie til alle.

Premieutdeling blir på Vårtun tirsdag 17.april kl 18 med salg av pølser, vafler og kake. Da får alle premie som har vært med på 2 eller flere klubbrenn, og egen premie for klubbmesterskapet.

Foreldremøte rett etter premieutdeling, ca kl 1930, på Vårtun. Da evaluerer vi sesongen og legger planer for neste skisesong. Viktig at en foreldre stiller fra hver heim. Avslutter kl 2030. De eldste løperne kan være med på møtet og si sin mening (om de har lyst).

Mvh Skigruppa

Lagret under Ski

Fellestur Skallstuggu-Forradal-Skjelstadmarka-Stjørdal

En vinterdrøm fra fjell til fjord


Lørdag 17 mars har du muligheten til å være med på hele eller deler av denne flotte turen i godt selskap.
Vi møtes ved Remyra Grendehus lørdag morgen ( tidspunkt kommer senere) for felles transport.
Vi har reservert en buss med 19 seter, forhåndspåmelding der førstemann til mølla prinsippet gjelder, prisen er 200 kr per pers.

Bussen kjører oss til startpunktet som er Skallstuggu ( Vullusjøen) i Levanger.
Herfra følger vi løypa nedover Heståsdalen til Roknesvollen. Turen går videre over Heglesvola til Revollen, videre på sørsiden av Vaktberget der vi tar Lunsj. Turen fortsetter fram til Brennesvollen før nedkjøringen til Grønningen. Herfra går turen via Beistadvollen ( alternaivt Hofstadvollen) før vi passere Rauåtjønna og ned i Rådalen. Her følger vi Høgsetertrassen fram til Skjelstadmarka, dagens 2 matpause blir på denne strekka. Fra Vårtun går ferden for de som fortsatt har krefter igjen videre opp i Remarka til Remyra Grendehus og startpunktet for dagens tur.
Dette høres kanskje ambisiøst ut men vi skal bruke dagen i samlet gruppe på de ca 53 km. Men du velger selv hvor langt du vil være med. Det fine er at det er flere muligheter på å korte ned turen underveis.
Noen ca avstander. Skallstuggu- Åstjønna 30 km. Skallstuggu- Rådalen 30km. Skallstuggu-Vårtun 45 km
Tråkkemaskina vil kjøre foran oss, men turen gjennomføres kun i gode vær og føreforhold.
Ta med godt med mat, drikke og klær til en hel dag ute.

Tilbudet er åpent for alle.

Arr: Forra IL og Skjelstadmark IL

Kontaktperson for spørsmål og påmelding

Stian Flobergseter
Forradal 7520 Hegra
Tlf 91686586
Stian.flobergseter@ntebb.no