Terminliste G16 – 11\’er-laget?tournamentId=131204

Kjøreliste/kioskliste – klikk på linkene så finner du informasjon om kjøre- og kioskopplegg.

Kjøreliste G16 våren 12

Kaffeliste G16 vår 12

Kioskopplegget er beskrevet via oppslag i kiosken – vekslepenger ligger i skrinet.

Seier SHIL G14-StjørdalsBlink2: 6-2

Torsdag 6.10 kom StjørdalsBlink på Vårtun for å spille årets siste  kamp. Det ble en kamp som våre gutter hadde kontroll på hele veien. Resultatet ble tilslutt 6-2 til SHIL, og med det kunne guttene juble for 2.plass i gruppa med 21 poeng av 24 mulige!!  Dette har vært en super sesong!

Nå blir det en liten pause til etter høstferien;)

G14: Remyra – SHIL 2-3

Dette var kampen da lite stemte for guttene, spesielt i første omgang. Remyraspillerne var først på ballen og våre gutter fikk ikke spillet til å sitte. Til pause ledet Remyra 2-0. 2.omgang startet som første omgang der Remyra styrte mye av kampen. Men så fikk SHIL-guttene inn et mål og gnisten ble tent. De siste 15 min.fikk guttene vist litt av hva de kan. 2-1 ble snudd til 2-3! Dette var en seier som satt langt inne. Det viser at det er det laget med flest mål som vinner! Gratulerer!
Nest siste kamp spilles søndag 2.10 kl. 13:00 mot Varden oppi Meråker.

SHIL G14-Fram2. 6-2

Fredag 23.09 kom Fram2 på Vårtun for å møte våre gutter. Det ble en våt fornøyelse, men regnet så ikke ut til å stoppe SHIL – guttene! De tok etterhvert ledelsen og den beholdt de ut kampen. Litt ut i 2. Omg. fikk vår keeper rødt kort for en takling ved målet noe som førte til at vi måtte spille ca halve omgangen med bare 10 spillere. Men, guttene scorte 3 mål i denne perioden, og resultatet ble tilslutt 6-2 til SHILG 14!
Neste kamp for guttene er tirsd 27.09 kl. 18:00 mot Remyra.

Hjemmeseier for SHIL G14 – 07.09.11

I kveld spilte SHIL G14 sin tredje seriekamp og Tangmoen/Remyra var motstander på Hegra Stadion. I kraftig regnvær gikk guttene for seier, og allerede fra start tok de kommandoen. SHIL gikk raskt opp i ledelse og til pause sto det 3-1 til guttene. Også i 2.omgang fortsatte guttene trykket , og sluttresultatet ble 5-3 til SHIL! Nå er det full pott etter 3 kamper!

Neste kamp er den 16.09 kl. 19:00 mot Fram på Framnes.

SHIL – G14

Da er vi igang med høstsesongen igjen.

Treningene starter opp idag(1.8) på Hegra. Denne uka er det treninger på onsdag 3.8 på Vårtun og fred 5.8 på Hegra. Begge dagene kl. 18:00-19:30.

Fra og med neste uke er vi tilbake til treningsøktene slik de var i vår. Mandager på Hegra og fredager på Vårtun.

Lykke til med høstsesongen, gutter!

SHIL G14- hjemmekamp 18.06

Da er den siste kampen denne våren spilt, og det ble storseier til guttene. Selbu var gjestende lag, og de møtte et SHIL-lag som var klar til kamp. SHIL gikk ganske rakst opp i ledelse og styrte hele kampen. Det ble seier 21-0 noe som viser at angrepsspillet fungerte og selbu hadde vansker med å komme gjennom forsvaret vårt. KJEMPEBRA GUTTER!!

Da er det Bergstadcup den 24.-26.juni som er avslutningen på sesongen for SHIL G14. Lykke til!!