Bli med på barnas Ski NM i gata onsdag 23.januar

Skifest for hele familien! Skjelstadmark IL er med sammen med Lånke IL, Stjørdals Blink, NM på ski i Meråker og Sparebank 1 SMN og arrangere gratis skirenn for barn for å kick-starte NM i Meråker.

TID: Onsdag 23. januar kl.18.00- 19.00.

Hvem kan delta? Alle barn opp til 10 år kan delta. Det er gratis og alle deltagerne får en flott medalje etter at de har passert målstreken.

Fra 10- 16 år vil det bli arrangert en supersprint fra kl 19. Her er påmeldingslenken: https://www.skiforbundet.no/hedmark/langrenn/terminliste-langrenn-norge/arrangement/?eid=327027

Det blir muligheter for å kjøpe seg mat og drikke ute på torget. Kjekt å vite: – Løypa går i gågaten av Stjørdal – Barnas Ski NM går i klassisk stil – Alle barn til og med 10 år kan delta, og for de minste kan gjerne mamma eller pappa gå på ski ved siden av – Du kan hente startnummer i banken onsdag 23. januar mellom klokka 09.00–12.00 eller rett før start. –

Årets første klubbrenn 15/1 på Skjelstadmark stadion

Telenorkarusellens første renn (fristil) ble i kveld gjennomført med 79 startende. Tusen takk til løypekomiteen for flotte oppkjørte skispor som bidro til masse aktivitet og skiglede for alle startende i klart oppholdsvær og – 12 kalde. Vil også gi en stor takk til dagkomiteen som sto for kiosksalg på klubbhuset. Her fikk man kjøpe nystekte vafler, pølse med brød, kaffe og gratis saft til barna. Alle deltakerne fikk varm saft og premie sponset fra telenorkarusellen etter målgang. (Se bilder nederst)

Resultatliste kommer….

Neste klubbrenn: Tirsdag 5.februar (klassisk fellesstart)

Invitasjon Skjelstadmarkstafetten 10.februar 2019

Velkommen  – alle fra 8 år og oppover – på Skjelstadmarkstafetten søndag 10. februar 2019! Dette er en artig 2-mannstafett der etappene er klassisk-fri-klassisk-fri. Mer info i invitasjonen under. Startliste blir publisert på denne hjemmesiden lørdag.

Bare snøen blir liggende, så blir det preparert skiløyper i år og!

Rett før jul signerte Skjelstadmark IL og Stjørdal kommuen ny ettårig avtale om løypekjøring.

Dialogmøte før endelig avtale ble skrevet med representanter fra Skjelstadmark IL (Stian Hofstad, Per Egil Korstad, Mari Kristel Gederaas, Siv Sætran og Hallgeir Moen) og Stjørdal kommune (Bjørn Bremseth, Elin Aune og John Fornes).

I grove trekk er den nye avtalen lik tidligere avtale, med at Skjelstadmark IL tråkker løype til Litjtrøa via Husåsen på hverdager og 4.hver helg. I tillegg har løypegjengen vaktordning og kan bli oppringt ved behov for tråkking rundt Hestsjøen, både hverdag og helg. Som kompensasjon for dette, får Skjesltadmark IL benytte tråkkemaskina for å kjøre opp skispor i lysløypa, rundt Råa og Høgseterrennløypa. Skjelstadmark IL kan også kjøre opp skispor til Almlivola rundt for å bistå Forra IL. Mao vil det i vinter bli kjørt opp spor i det sammenhengende løypenettet mellom Remyra og Forradal – bare snøen blir liggende!

Stjørdal kommune har varslet at det blir fremmet en politisk sak i vinter angående nivå, kvalitet og omfang av løypekjøring i kommunen. Vedtaket i saken vil legge føringer for samarbeidet om løypekjøring framover. Vi er mange som er ivrige for å ut og gå på ski, og vi gleder oss over at snøen nå ser ut til å komme, og skisesongen for alvor kan starte!

Valgkomiteen er i gang!

Valgkomiteen i Skjelstadmark IL er i gang. Denne består av Reidar Gresseth (leder), Ann Elise Gederaas og Thor Erik Johansen.

Valgkomiteen ønsker innspill på navn som kan være aktuelle til verv i idrettslaget. Samtidig ønsker komiteen at de som er på valg, og IKKE ønsker å fortsette gir beskjed til komiteen direkte for å lette komiteens arbeid. Gir man IKKE beskjed til komiteen, anser valgkomiteen det som at man ønsker å fortsette i sitt verv.

Ta kontakt med valgkomiteen innen 21. januar ved leder Reidar Gresseth på mail Reidar@gresseth.no eller tlf: 938 64 673

Basseng for allidrett / idrettskole utgår.

Vi har idag fått en telefon fra Hegra Ungdomsskole, som får umiddelbare konsekvenser for vårt tilbud på basseng torsdager 17.00 – 19.00. Før jul hadde hovedlaget leie av bassenget, og det var en stor suksess. Rundt 40 små og store tok i gjennomsnitt turen. Allidretten skulle følge opp dette nå etter jul, med start 10.1 og hver torsdag frem mot vinterferien. Det blir det nå ikke noe av.

Stjørdal svømmehall er nå umiddelbart stengt, og det bidrar til større etterspørsel på bruk av svømmehallen i Hegra på dagtid. Dette gjør at skolen av hensyn til eget renseanlegg må begrense utlån på kveldstid, og at vi ikke lenger kan benytte den tiden vi er tildelt.

Vi syns dette er en veldig kjedelig beskjed å få, og gi videre. Vet det er veldig mange særlig av våre små, som har gleda seg til å starte på i bassenget igjen. Men styret i allidretten, ser på andre alternativer til aktivitet i ukene fremover. Har noen gode innspill på dette mottas de med stor takk!

For å kompensere litt, får vi allikevel bruke bassenget i morgen kveld. Vi oppfordrer derfor alle som har mulighet til å ta turen mellom kl. 17.00 og 19.00. Det kan nemlig bli en god stund til neste gang!

Siv Sætran, leder

Skjelstadmark IL

Trimtilbud i regi av Skjelstadmark IL for voksne medlemmer av idrettslaget (kr 100):

  • Dametrim – hver torsdag kl 19.30 – 20.30. Treningsavgift kr 250,-. Meld deg inn i FB-gruppa «Dametrim – Skjelstadmark» eller ta kontakt med Ingebjørg Husbyaune.
  • Styrketrening for alle – hver mandag kl 20 – 21. Meld deg inn i FB-gruppa «Styrketrening for alle – Skjelstadmark IL» eller ta kontakt med Siv Sætran.
  • Ballspill – hver tirsdag kl 20 -21. Meld deg inn i FB-gruppa «Baillspæll » – eller ta kontakt med Alexander R Hansen.
  • Damefotball. Ta kontakt med Anne Grethe Opgård