Dato for friidrettskarusellstevner 2018

Dato for friidrettskarusellstevner er vist i tabellen under:

Dato og tid: Arrangør
mandag 14. mai kl. 18 Flora I.L
Torsdag 7.juni kl 18 Hegra I.L
Tirsdag 19.juni kl 18 SFIK (Øverlands Minde)
Tirsdag 17. juli kl 18 Lånke I.L.
Torsdag 16. aug kl 18 Dalebrand (Sona)
Torsdag 30. aug kl 18 I.L Fram
Tirsdag 18.sept kl 18 IL Nybrott

For deltagere 6 år og eldre. Gratis deltagelse. Felles premieutdeling ved sesongslutt. Bare å møte opp og melde seg på 30 min før start. Ulike øvelser ved hvert arrangement (60m, lengde, kule, høyde m.m.).

2. og 3 .juni arrangerer SFIK BDO-lekene (for 10 år og eldre). Tirsdag 14. august kl 17:30 er det Barne-OL (for barn til og med 10 år) på Øverlands Minde. Informasjon hentet fra Stjørdal Friidrettsklubb sine hjemmesider: http://www.sfik.no/

Bestilling av klubbgenser

Vi skal lage ny klubbgenser til Skjelstadmark IL, og tar i den forbindelse opp fellesbestilling. Ved å bestille nå, sparer vi 30% på den ordinære prisen. Genseren er den som det er bilde av under, og selges til en god pris til våre medlemmer. Det blir trykt på noen logoer – se skisse, og klubben dekker kostaden på trykken. Det er også muligheter til å få navnet sitt eller initialer på genseren. Pris for genser i jr str er 400,- kroner (går fra 6 år – 116 og opp til 164), sr genseren koster 450,- kroner og starter i str xs og går opp til 3xl. Du bestiller ved å ta kontakt med Anne Grethe Opgård tlf: 938 64 674 eller Siv Sætran tlf: 988 18 537 innen 30 april. (Dette tilbudet gjelder kun til da..) Husk å oppgi navn / initialer som skal stå på genseren, og oppgi epost adresse faktura kan sendes til. NB! Er du usikker på størrelsen, kan du stikke innom Intersport og prøve genseren før du bestiller.

Trening til St. Olavsloppet

Da starter vi opp med treninger til St Olavsloppet søndager kl 18.00 med oppmøte Vårtun. Første trening bilr 22.4. Det kommer mer info etter hvert, men det viktigste nå er å komme i gang med litt løping etter en lang vinter. For mer info om St Olavsloppet, kan dere gå inn på http://www.st-olavsloppet.com/

 

Spørsmål rettes til Benjamin Hammer (mob. 41514072) eller Hermann Skogan Fredriksen (94147526)

Resultater fra klubbrenn med Idealtid

Tross vår i vente så stilte 49 på startstreken på årets siste klubbrenn. Nytt for kvelden var idelatid, der det var om å gjøre å gå like fort to runder. Samlet lengde var omtrent den de går til vanlig.

Resultatene (fra 7 år) oppgis urangert på formatet xx:yy:zz, og må leses slik:

xx: antall sekunder differanse mellom de to rundene
yy: betyr ingenting, alltid 00
zz: den raskeste runden, enten 01 eller 02

Mange hadde veldig like rundetider, men de tre som gikk på akkurat samme tid på de to rundene var Linnea Hansen Gederaas, Selma Gederaas og Albert Kråkenes – imponerende!

Premieutdeling for klubbrenn og Klubbmesterskap blir på Vårtun 17. april kl 18. Hilsen skigruppa

Lagret under Ski

Husk klubbrenn i morgen – parkering ved barnehagen og på skoleplassen

Husk klubbrenn i morgen – da prøver vi idealtid med at ungene går to runder og prøver å bruke samme tid på begge runder (til sammen samme lengde som de bruker).

Ettersom Vårtun er utleid til annet arrangement, så oppfordres det til parkering ved barnehagen, på skoleplassen og event ved busslomma (eller på åkeren til Stian).

Velkommen 🙂 Se mer info her:

http://www.skjelstadmarkil.no/wp-admin/post.php?post=5685&action=edit

Lagret under Ski

70 til start på gårsdagens klubbrenn, siste klubbrenn blir torsdag 5. april og premieutdeling tirs 17.april på Vårtun

70 stilte til start på det 4. klubbennet, som ble arrangert i fristil i kveld. Det er vi godt fornøyd med tross tett snøvær. De minste gikk runder rundt idrettsplassen og kunne velge seg en Telenorpremie etterpå. Det var fellesstart først for 1-4 kl, der de eldste startet først og de yngste kom etter i fint driv som videoen under viser. Deretter ble det fellesstart for 5,6,7. kl og seniorer. Det så ut som at ungene syntes det var gøy, og det ble mange friske dueller inn mot mål der det lå løpere spredd rundt saftutdeler’n. Dagkomiteen sørget igjen for god servering i klubbhuset – dette er gode dugnadspenger for skigruppa å få inn for å opprettholde aktivitetene.

Hvis vær og føre holder seg så arrangerer vi det siste klubbrennet første torsdag etter påske:  5. april med start fra skolealder kl 18 (påmelding senest 1745). Det blir elementer av skicross. De under skolealder får bryne seg på rundløype rundt klubbhuset med slalomporter og kuler (alternativt runde rundt idrettsplassen hvis de ikke tør å renne i nedoverbakke) kl. 17 – 18. Telenorpremie til alle.

Premieutdeling blir på Vårtun tirsdag 17.april kl 18 med salg av pølser, vafler og kake. Da får alle premie som har vært med på 2 eller flere klubbrenn, og egen premie for klubbmesterskapet.

Foreldremøte rett etter premieutdeling, ca kl 1930, på Vårtun. Da evaluerer vi sesongen og legger planer for neste skisesong. Viktig at en foreldre stiller fra hver heim. Avslutter kl 2030. De eldste løperne kan være med på møtet og si sin mening (om de har lyst).

Mvh Skigruppa

Lagret under Ski