Skjelstadmark idrettslag 90 år – Hosethkammen opp!

Skjelstadmark idrettslag fyller 90 år, og på selveste jubileumsdagen 16.09.18 arrangerer vi årets Hosethkammen opp!

 

17.00 – 18.00: Start Trimklasse
18.30: Fellesstart konkuranseklasse
Påmelding/ betaling av startkontigent skjer ved registrering ved skytterhuset før start.
Startkontigent: 50 kr/ pers. Barn under 16 års gratis.

Løypeinfo: Løpet starter på grusveg ved Skytterhuset, men går så over til traktorvei, siste del går på sti. Godt merket. Relativt tørt, men noen våtere partier må forventes. Målgang er ved gamle steinbruddet ved Hosetkammen. 380 høydemeter, totalt 2,7 kilometer.
Løyperekorder:
Herreklasse: Jens Høiås 13.54 (2012)
Dameklasse: Ellen Kvalheim 18.43 (2015)

Mer info om arrangementet kommer, hold av datoen!

Barmarksamling skigruppa 7-9.sept

På foreldremøte etter premieutdelingen ble det enighet om å prøve å gjenta suksessen med barmarkssamling for skigruppa (fra 3.kl og oppover).

Dato: 7 – 9.september

Hermann har reservert Grønninghytta til oss, og der skal det være nok av myrer for intervall og sengeplasser 🙂
Men for å kunne gjennomføre skisamlingen, trenger vi hjelp av foreldre til å være trenere for de yngste, koke mat og ligge over sammen med oss.
Tenk over hva du kan bidra med – og gi tilbakemelding til Hermann eller Mari Kristel i skistyret så fort du vet om du kan bidra. Vi kommer tilbake med mer informasjon ved skolestart.

Mvh Skigruppa

Super innsats av Skjelstadmark IL i St Olavsloppet

Super innsats av alle løperne i årets St Olavslopp. Loppet startet i strålende solskinn fra Trondheim, gikk gjennom regntunge Verdal og svenskefjella før innkomst i strålende sol i Østersund. I år startet vi i pulje 2 med tidligere start, og merket mindre kaos rundt vekslingene da vi var av de første løperne til veksling, iallfall på starten av dagen.  Men det kunne også bli ensomt nok, særlig siste dag mot Østersund for Kristoffer og flere til som løp alene som nr 2 i løypa. Det morsomme var at Ingrid ble holdt igjen 10min for at målgangen skulle bli klar og eliteløperne skulle nå oss igjen. Snakk om raske løpere og god stemning! Vi hadde mange yngre løpere med oss i år også, og de to debutantene Johannes og Kevin gjorde en hederlig innsats. Takk til alle løpere og støtteapparat, og spesielt en stor takk til Benjamin og Hermann med familier som sørget for en flott gjennomføring og opplevelse.

Vi kom på en hederlig 78.plass (foreløpig før vi event. rykker opp når tilleggstiden blir trukket ifra). Bedre enn i fjor, så det er bare å legge seg i hardtrening til neste års lopp! 🙂

(Flere bilder under videoen fra målgang)

Continue reading ‘Super innsats av Skjelstadmark IL i St Olavsloppet’ »

Har du gamle foto fra aktiviteter i idrettslaget?

Skjelstadmark idrettslag fyller 90 år i september. I den forbindelse er vi på jakt etter gamle bilder fra idrettslagets aktiviteter i alle disse årene. Vi setter stor pris på å få tilsendt disse, eller kanskje få lånt bilder som vi kan få kopiert, scannet og tatt vare på.

Vi ønsker å legge til rette for en mimrekveld på klubbhuset, der vi viser frem disse bildene. Mer info om dette arrangementet, og det øvrige som skal skje rundt 90 års markeringen vår kommer.

Har du, eller noen du kjenner noen bilder? Send disse til leder@skjelstadmarkil.no eller ta kontakt med Siv Sætran på tlf: 98 81 85 37.

St Olavsloppet

Da nærmer det seg stafett, og på søndag kjører vi en siste gjennomkjøring med en distanse på 2,5 km og 5 km. Oppmøte idrettsplassen kl 17.00. Deretter blir det vaffelservering og nummerutdeling på klubbhuset. Vi får også mulighet til planlegge samkjøring og div. organisering. Gå gjerne inn på http://www.st-olavsloppet.com å sjekk ut oppdatert lagsoppsett.

Hermann og Benjamin

St.Olavsloppet

Da har  vi begynt å sette opp forslag til etapper. Gå gjerne inn på http://www.st-olavsloppet.com/listorresultat/anmalda-lag/ og se på lagsoppsettet. Gi tilbakemelding så snart som mulig om etappen ikke passer, eller det er skrivefeil på navnet. Dette er enkelt å rette opp i. Førstkommende søndag blir det som vanlig intervalltrening kl 18.00, med oppmøte Vårtun. Da blir det siste intervall rundt Råa, mens neste søndag blir det en kortere intervall inne på stadionområdet, med oppmøte kl 18.00. Siste søndag før løpet kjører vi et testløp. Da er det oppmøte kl 17.00 for å kunne rekke å dele ut startnr inne på klubbhuset etter testløpet, samt koordinere kjøring og diverse.

Hermann og Benjamin

Dato for friidrettskarusellstevner 2018

Dato for friidrettskarusellstevner er vist i tabellen under:

Dato og tid: Arrangør
mandag 14. mai kl. 18 Flora I.L
Torsdag 7.juni kl 18 Hegra I.L
Tirsdag 19.juni kl 18 SFIK (Øverlands Minde)
Tirsdag 17. juli kl 18 Lånke I.L.
Torsdag 16. aug kl 18 Dalebrand (Sona)
Torsdag 30. aug kl 18 I.L Fram
Tirsdag 18.sept kl 18 IL Nybrott

For deltagere 6 år og eldre. Gratis deltagelse. Felles premieutdeling ved sesongslutt. Bare å møte opp og melde seg på 30 min før start. Ulike øvelser ved hvert arrangement (60m, lengde, kule, høyde m.m.).

2. og 3 .juni arrangerer SFIK BDO-lekene (for 10 år og eldre). Tirsdag 14. august kl 17:30 er det Barne-OL (for barn til og med 10 år) på Øverlands Minde. Informasjon hentet fra Stjørdal Friidrettsklubb sine hjemmesider: http://www.sfik.no/

Lagret under Trim

Bestilling av klubbgenser

Vi skal lage ny klubbgenser til Skjelstadmark IL, og tar i den forbindelse opp fellesbestilling. Ved å bestille nå, sparer vi 30% på den ordinære prisen. Genseren er den som det er bilde av under, og selges til en god pris til våre medlemmer. Det blir trykt på noen logoer – se skisse, og klubben dekker kostaden på trykken. Det er også muligheter til å få navnet sitt eller initialer på genseren. Pris for genser i jr str er 400,- kroner (går fra 6 år – 116 og opp til 164), sr genseren koster 450,- kroner og starter i str xs og går opp til 3xl. Du bestiller ved å ta kontakt med Anne Grethe Opgård tlf: 938 64 674 eller Siv Sætran tlf: 988 18 537 innen 30 april. (Dette tilbudet gjelder kun til da..) Husk å oppgi navn / initialer som skal stå på genseren, og oppgi epost adresse faktura kan sendes til. NB! Er du usikker på størrelsen, kan du stikke innom Intersport og prøve genseren før du bestiller.

Trening til St. Olavsloppet

Da starter vi opp med treninger til St Olavsloppet søndager kl 18.00 med oppmøte Vårtun. Første trening bilr 22.4. Det kommer mer info etter hvert, men det viktigste nå er å komme i gang med litt løping etter en lang vinter. For mer info om St Olavsloppet, kan dere gå inn på http://www.st-olavsloppet.com/

 

Spørsmål rettes til Benjamin Hammer (mob. 41514072) eller Hermann Skogan Fredriksen (94147526)