Skjelstadmarkstafetten 2024

Forholdene tatt i betraktning var værgudene med oss i dag slik at det var mulig å gjennomføre Skjelstadmarkstafetten på Selbuskogen. 75 påmeldte lag fra mange steder i Trøndelag, stort og smått. Mye snø hadde kommet i løpet av det siste døgnet, og fortsatte til de minste løperne i dalføret og omegn. Blide, flinke unger, ungdom og voksne som viser skikkelig idrettsglede og lagånd. Været ble bedre etter hvert og sola tittet frem. Takk til alle som deltok av løpere, publikum, funksjonærer og arrangører for en fin dag.

Lagret under Ski

Skisamling Vålådalen

18.-20. november dro 13 barn og ungdommer og 5 voksne fra Skjelstadmark ski til svenske skoger og Vålådalen for å oppsøke sesongens første skiglede. Allerede fredag fikk flere testet løypene, og det lovte godt for helga.

Gode sponsormidler fra Sparebank 1 SMN, gjorde at vi kunne benytte oss av hotellet og dets fasiliteter som gode måltid og fine atmosfære under oppholdet. Dette gjorde til at alle barn, ungdommer og voksne kunne fokusere på ski og uteaktivitet. Vi fikk gått flere økter om dagen, skiftet mellom klassisk og skøyting. Søkelys på skileik, skiglede, litt teknikk, mestring og samhold for de yngste. En fin start å ta med seg videre i sesongen.

De eldste hadde gode individuelt tilpasset økter ute i løypa, samt godt samhold og sosialt i pausene og ved måltidene. Søndag våknet vi til -22, men etter en god frokost var det ingen som kranglet på det og ville ut å bruke skia. Tøffe skiløpere! Vi var alle 18 enige om at dette burde bli en fast tradisjon!