Bestilling av klubbgenser

Vi skal lage ny klubbgenser til Skjelstadmark IL, og tar i den forbindelse opp fellesbestilling. Ved å bestille nå, sparer vi 30% på den ordinære prisen. Genseren er den som det er bilde av under, og selges til en god pris til våre medlemmer. Det blir trykt på noen logoer – se skisse, og klubben dekker kostaden på trykken. Det er også muligheter til å få navnet sitt eller initialer på genseren. Pris for genser i jr str er 400,- kroner (går fra 6 år – 116 og opp til 164), sr genseren koster 450,- kroner og starter i str xs og går opp til 3xl. Du bestiller ved å ta kontakt med Anne Grethe Opgård tlf: 938 64 674 eller Siv Sætran tlf: 988 18 537 innen 30 april. (Dette tilbudet gjelder kun til da..) Husk å oppgi navn / initialer som skal stå på genseren, og oppgi epost adresse faktura kan sendes til. NB! Er du usikker på størrelsen, kan du stikke innom Intersport og prøve genseren før du bestiller.