Vakter til sykkelritt i Skjelstadmarka

Lørdag 14. og søndag 15. mai arrangerer Stjørdals-Blink sykkel Norgescupritt på landevei. Det meste av rittet går i Skjelstadmark, og Skjelstadmark IL har tatt på seg ansvaret for vakthold langs løypa fra Hegra opp til Skjelstadmark (Rømo-krysset) og ned Bangvegen til E14.

Norgescup på sykkel er et stort og spennende arrangement og vi er glad for at Skjelstadmark er valgt som trase. Skjelstadmark IL håper at mange ønsker å være en del av arrangementet og stille som vakter langs løypa. Dere vil få god opplæring i hvordan man skal sørge for god sikkerhet langs traseen, og det vil bli kjørt rundt både drikke og noe å bite på underveis.

Vi har behov for 20 vakter på lørdag og 20 vakter på søndag som skal passe på at biltrafikk ikke kommer i konflikt med syklistene. Mye av inntektene vi får for å stille vakter vil gå til Allidrett/Idrettsskolen slik at våre barn og unge får mulighet til å være med på mye spennende aktivitet.

For påmelding: ta kontakt snarest med Joachim Balstad Engan på tlf. 922 33 513, enten ved å ringe eller sende melding.

Kan være et bilde av 10 personer, folk som sykler, folk som står, sykkel, utendørs og tekst som sier 'KODA inor SPORT nord S0 equ VINTER pst'