Dametrim oppstart 6.januar

Dametrimmen starter opp igjen mandag 6.januar kl 20-21 i gymsalen på Skjelstadmark skole. Vi starter presis Kl 20 og har en intensiv styrketime, og i vinter kjører vi vekslende sirkeltrening og tabata. Gjerne kom litt halvvarm. Det skal være trening for alle nivå, med mål om å bli sliten og sterk! Velkommen skal dere være alle sammen ☺️


Vi kjøper inn litt nytt treningsutstyr denne vinteren, så treningshærligheten koster 200kr for vårsemesteret. Håper å se både nye og gamle dametrimmere i gymsalen🙂

Dametrim/styrketrening

 • Sted: gymsalen
 • Når: mandager 20-21 (oppstart 16.sept)
 • Hva: felles styrkeøkt etter sirkeltreningsprinsippet, for lagets medlemmer

Mandager kl 20-21 trener vi styrke i gymsalen! Dametrimmen og jentestyrken slår seg sammen, og gir jernet utover høsten!

Kom ferdig oppvarma og med godt humør! Ingen treneravgift, men vi spleiser på litt nytt utstyr (200kr/pers).

Velkommen gamle og nye trimmere!☺️

Allidrett / idrettsskole

Nå starter allidretten til Skjelstadmark IL opp igjen, -og vi ønsker alle barn født 2009-2012 velkommen til idrett og leik!

Når? Onsdager, med oppstart 24.august i ballbingen

Gruppe 1: barn født 2011 – 2012. Gruppe 2: barn født 2009-2010

Treningstid gruppe 1: 1715-1800, gruppe 2: 1800-1845.

Hvor? Skjelstadmark skole. Merk, de første kveldene blir det aktiviteter i ballbingen og det er derfor viktig å kle seg etter været. Senere blir det gymsalen.

Pris? Kontingent hele året: 200 kr/barn. 100kr ekstra pr søsken. I tillegg må medlemskap i idrettslaget betales (250kr/familie, 100 kr/ enkeltmedlem). Betaling skjer via minidrett.

Vi i styret vil være tilstede på begge gruppene, men som i fjor trenger vi hjelp fra foreldrene. Ei «vaktliste» med medansvarlige/aktivitører vil bli lagt frem, der du/dere skriver opp dag det passer for deg å bidra. Har vi ingen ansvarlige, blir det ingen Idrettsskole/allidrett den kvelden.

Håper å se både gamle og nye fjes på allidretten kommende år, velkommen skal dere være! Ved spm, ta kontakt på 94 87 78 97.

 

Mvh Kine, Elise og Torunn Beathe

Lagstur for Skjelstadmark idrettslag.

Vil dere være med til Høvringen i Rondane helga 11.-13. mars? Sara Dølvik Husbyn og Magnus Berger Sjølstad driver leirskolen på Høvringen, og de ønsker oss velkommen til ei helg på høyfjellet bestående av mye ski, leik og sosialt samvær.

 • Vi bor i et eget hus, med 4mannsrom og felles bad (separat jenter/gutter), spisestue, peisestue og kjøkken.
 • Hvem passer dette for? Hele familien. Barn kan ikke dra på egen hånd, alle har ansvar for seg og sine, men vi prøver å lage et felles opplegg som bidrar til trivsel og sosial aktivitet for laget.
 • Det vil bli både fellesaktiviteter ute, samt tid på egenhånd til skiturer f.eks
 • Høvringen ligger flott til oppå fjellet; fint uteområde for ski/akeleik. Høvringen kan og friste med milevis med skiløyper i fint terreng.
 • Ca 4t kjøring inkl småpauser fra Skjelstadmarka
 • Felles måltider som blir servert
  • Fredag: kvelds
  • Lørdag: Frokost med smøring av niste / termos. Middag m/dessert på ettermiddagen/kvelden
  • Søndag: frokost med smøring av niste / termos
 • Pris: 1050kr for voksen, halv pris for barn + transportutgifter. Vi sjekker mulighetene for felles buss.
 • Vi må være minimum 25 stk for å få denne klubbprisen

Vi jobber med å få satt opp felles buss, f.eks avreise Skjelstadmark fredag kl 14 med retur søndag tilbake hit kl 18-20. Pris for transport vil komme i tillegg til selve oppholdet.

Alle detaljer er ikke spikret enda. Gjerne ta kontakt med Sara for mer info om Høvringen, eller Torunn Beathe Gederaas. Anbefaler å følge med på facebooksiden til Skjelstadmark IL.

Påmeldingsfrist: 25.februar.

Dametrim og jentejogg/styrke

Mandag 24.aug er det oppstart av Dametrimmen, velkommen nye og gamle deltakere!

Mandager kl 1930-21. Pris er 250kr/halvåret.

Heidi Korstad er instruktør, og det blir både kondis og styrketrening.

***

Jentejoggen i Skjelstadmarka utvider i år med felles ukentlig styrketrening i gymsalen, åpen for alle!

Torsdager kl 2030 – kom ferdig oppvarma. Felles styrkeøkt, etter sirkeltreningsprinsippet.

For de som ønsker det møtes vi ved Badstua kl 1930 for Jentejogg rundt Råa før styrketreninga. Søk opp Jentejoggen i Skjelstadmarka på FB om du ønsker å være med på joggeturer/intervaller utover høsten.