St olavslopp 2024

Skjelstadmark il har i år også meldt på lag til årets St olavsloppet, 27-29.juni fra Østersund til Trondheim. Loppet blir i år 3 dager, altså at dag nr 2 utgår. Vi ønsker mange løpere med på laget, både små og store.

Vi starter med søndagsintervall 5.mai – kom på Vårtun kl 18 for felles intervaller. Du må ikke løpe etappe for å delta på intervall, men vi ønsker alle med oss i loppet.

Skisamling i Vålådalen

3 voksne, 4 ungdommer og 12 unger har vært i Vålådalen på skisamling i helga. Virkelig kalde vinterdager, men nydelige forhold for ski med maaange km preppet skiløyper. De andre lokale klubbene hadde og lagt sine samlinger til samme sted og helg, trivelig å møte andre kjente skiløpere.

I løpet av helga har vi hatt 4 skiøkter. Målet med økta fredagkveld var å teste ski, gå en runde for å sjekke at alt var på stell.

Lørdag hadde vi to økter, en før og en etter lønsj. Vi har delt inn etter alder/ferdighet. Alle er pushet litt, men all skiaktivitet har vært leikbasert og lystbetont. Vi ser mye iver og skimestring. Favorittøvelsen ble enstemmig «urettferdig stafett» – den skal vi gjenta på skitrening.

Søndag ventet vi til tempen kom litt nærmere minus 20, og vi gikk tur etter evne. Noen gikk 4km, andre opp mot 12km.

Ungdommene gjennomførte sitt eget opplegg, og kunne melde om mildere vær og flotte løyper oppå fjellet. Det var også et supert samarbeid med Stjørdals blink ski for de. Her ble mange kilometer unnagjort, og med en fart som inspirerte den yngre garde.

Det har vært ei kald helg, noe som har begrenset lengden på skiøktene. Det er kaldt å være tær, kinn og fingrer i 15-25minus, men med gode klær og tilpasset opplegg ute, så har vi fryst tålelig greit. Vi har hatt røde kinn og spekt hår når vi har kommet inn i varmen, men stemninga har vært god.

Noen er litt kresne i matvegen, og det kan vi øve litt på. Vi hadde med til kveldsmat og kakako/frukt etter øktene, men får å yte godt så må vi spise skikkelig mat til hovedmåltid. Her går ungdommen foran som gode eksempler, vi ser opp til de.

Vil trekke fram positive barn, energiske og aktive, men en selvstendig og hærlig gjeng. Ingen sure miner, mye leik på tvers av alder/kjønn, alle hører etter og hjelper til. Fantastisk☺️ hytta tålte heldigvis gjømselleik, brytekamp blant ungdommen, og med en liten laptop fikk vi lørdagsstemning med ramme sporter, maskorama og felles svenskgodisskål.

Takk for en super helg, -både små og stor gleder oss til en lang skisesong, og neste års skisamling.

Lagret under Ski

Morsdagskakelotteri

Da er de heldige vinnerne trukket i Skjelstadmark ski sitt morsdagskakelotteri. Tusen hjertelig takk for all støtte. Kakene blir levert ut i løpet av fredag. Ønsker dere alle en flott morsdag 🙂

Lars Skjelstad – Berit Medhus – Mary Fossen – Grethe Okkelberg – Hilde Sletvold – Ingrid Bidtnes – Ellen Kvalheim – Anne Britt Bjørnevik – Eva Karlsen – Anders Gresseth – BT Eriksen – Bodil Skallan – Sigrid Havdal – Ketil Jakobsen – Bjørn Ove Bjørningstad – Stine Berit Megård – Erik Bremseth – Randi Moen – Torbjørn Stamnes – Åge Lier – Erle Balstad – Anne Grethe Flobergseter – Oddlaug Olsen – Ann Hege Rådal – Solveig Vassenden – Anne Sofie R-Malcolmsen – Lornts Opheim – Linn Trustrup – Odd Sigurd Sætran – Ellen Stølen – Kristin Aamot – Ingeborg Tyholt – Eva Buan – Tove Stamnes – Guri Kvalheim – Elin Bakken.

Dametrim Skjelstadmark IL vår 2023

Vi sparker igang dametrimmen mandager i gymsalen kl 1930 – 2045 – velkommen til en god time med effektiv styrketrening! Oppstart er 9.januar

Informasjon om treninger legges ut på facebooksiden vår: Dametrim 22/23 https://www.facebook.com/groups/440844197245636

Treningsavgift: 250 kr/semester + årlig medlemsavgift i idrettslaget (100 kr/år)

Ved spm, ta kontakt med Torunn Beathe (94 87 78 97)

Dametrim vår 2022

Dametrim starter mandag 7.februar i gymsalen 1930-2030! Det koster 200kr/sesong + mdlskap i idrettslaget.

Informasjon om påmelding om treninger blir lagt ut på facebooksiden Dametrim 21/22 – søk opp gruppa og bli lagt til så får du infoen som trengs.

Det er mye smitte rundtomkring, men vi holder oss hjemme om vi er syke – sånn som vi er blitt vant til. Pandemi har til tider satt en stopper for gymsaltrening, men vi har blitt fleksibel og prøver etter beste evne å få til trening hver mandag!

Utstyr: gode sko med demping og egnet treningstøy

Trening: fokus på styrke, med noen pulstopper innimellom. Trening kan tilpasses form.

Jeg gleder meg til gymsaltrening – håper du og gjør det!! – mvh Torunn Beathe (94 87 78 97)

Lagret under Trim

DAMETRIM VÅR 2021 – oppstart mandag 2.mai

Er dere klar for en ny sesong dametrim?;) Stedet blir på stadion MANDAGER kl 19-20. En time intensiv styrke, det gjør godt for kropp og sjel 🙂 Det blir UTEtrening, så vi får håpe på at værgudene står oss bi og vi slipper de verste hagl-skurene. Vi må selvfølgelig forholde oss til de gjeldende retningslinjene som til enhver tid råder, og pr dd betyr det:

¤vi trener ute

¤skriftlig påmelding til hver trening

¤alle holder avstand på trening

¤ingen nærkontakt

¤alle har sitt eget utstyr, og det tillates ingen låning av utstyr mellom oss. dere får lånt matte, strikk og miniband som dere tar ansvar for. Ingebjørg organiserer utstyrslån.

¤den som hoster, eller har andre symptomer, holder seg heime

Prisen er 100kr/vårtreninga. Dette skal betales på minidrett. For å lette oversikten over hvem som betaler og hvem som har lånt utstyr, så MÅ ALLE BEATLE INN TRENINGSAVGIFTA FØR DERE FÅR UTDELT UTSTYR/OPPSTART TRENING. Kristian Opheim (kasserer) sender ut krav i løpet av helga til dere som har vært med tidligere, og den må betales før vi starter på mandag. Ta skjermbilde av betalinga og vis til Ingebjørg før oppstart.

Hvis du er ny, ta kontakt med Kristian Opheim og si fra at du skal være med, -samt spør om medlemskap i facebookgruppa «dametrim 20/21 – Skjelstadmark». Alle får lånt strikk, matte og miniband om du ikke har eget.

Utdeling av utstyr/sjekk betaling skjer 1845-19 de neste to mandagene. Egen påmelding til hver trening blir i egne innlegg på fbsiden vår.

Jeg gleder meg til å trene styrke sammen med dere igjen:) Ta med vannflaske og klær etter været, og vær koronasmart (avstand/berøring)😉

Hvis spørsmål, ta kontakt med Torunn Beathe (94 87 78 97)

Dalførecup fotball

I helga har det blitt spillt mye fotball på stadion vår! Lørdag var det 2011 som spillte, og søndag var det 2013 sin dag. Selv med de begrensningene koronaen fører til, fikk vi utført en vellykket cuphelg med masse spilleglede. Begge dager gjennomførte vi to puljer med totalt 200 gjester i hver pulje, og på søndag det ble spilt 122 fotballkamper i 3’er-fotball. Juniorspillerne våre deltar som dommere, foreldre har lagt ned en solid dugnadsinnsats, og ungene viser en veldig fotballglede og innsats. Mye skryt å få, både av arrangement, kiosksalg og arena. En finfin dag på stadion.

Dametrim oppstart 6.januar

Dametrimmen starter opp igjen mandag 6.januar kl 20-21 i gymsalen på Skjelstadmark skole. Vi starter presis Kl 20 og har en intensiv styrketime, og i vinter kjører vi vekslende sirkeltrening og tabata. Gjerne kom litt halvvarm. Det skal være trening for alle nivå, med mål om å bli sliten og sterk! Velkommen skal dere være alle sammen ☺️


Vi kjøper inn litt nytt treningsutstyr denne vinteren, så treningshærligheten koster 200kr for vårsemesteret. Håper å se både nye og gamle dametrimmere i gymsalen🙂