Info ski høsten 2020

Det er ennå tidlig for full aktivitet i skigruppa og mange er ennå opptatt med fotball. Vi vil bare legge ut litt informasjon om hvordan vi i skigruppa ser for oss høsten.

Den eldste gruppa trener for fullt med ca to treninger i uka, samt at de kan trene sammen med Varden.

Den yngste (2-4. kl) og mellomste gruppa (5-7. kl) får nå fremover tilbud om rulleskitrening på torsdager kl 18.

Så håper vi at vi får inn i gymsalen utover høsten, men vi må vente å se hvilke regler som vil gjelde utleie i gymsalen.

Så tenker vi å få til treningssamling også i år. Vi har måtte avbestille vår planlagte tur til Vålådalen, men har i stedet bestilt hytte på Trolltun ved Dombås, og tror dette vil være et veldig bra alternativ. Det vil bli helga 20.-23. nov, da det er planleggingsdag på skolen mandag 23. nov. Vi er litt usikre på hvor mange vi kan ta med, da det er smittevernhensyn å ta. Vi må derfor prioritere de eldste og se hvor langt vi kommer. Men alle skal få på treningssamling denne helga. De yngste, som ikke får tilbud om å være med på Dombås, skal ha treningssamling litt mer lokalt. Så alle kan sette av helga til noen sosiale dager med artig trening. Vi skulle gjerne vite hvor mange som ønsker å være med på samling denne helga, så vi kan planlegge antall utøvere, trenere og aktuell plass for ei lokal samling . Så vi tar en påmelding av interesse allerede nå.

Bilde å fargelegge å stå på ski | Gratis Bildene For Fargelegging

Vi kommer til å ha et foreldremøte litt utpå høsten når fotballsesongen går mot slutten og vi begynner å glede oss på ski igjen:-)

Hilsen skigruppa

Treningssamling 22/8

35 ivrige skiløpere stilte på treningssamling på idrettsplassen på lørdag. Det var kretssamling for 13-16 åringene, og her var en av de som er på kretslaget i ski for Nord Trøndelag skikrets, med som trener. Det var også dalføresamling for 10-12 åringene i Stjørdal, Meråker og Åsen. I tillegg hadde vi med lagets yngste gruppe, 8-9 åringene. Det ble en veldig bra dag med masse god trening og artige aktiviteter. Deltakerne ble delt i fire grupper og alle hadde to øker hver. Her var det alt fra aktivitesløype, rulleskibandy, styrketrening, intervall og langtur. Mellom øktene hadde vi en god pause der fikk vi servert deilig lunsj, og det var leik, fotballspilling og god stemning mellom ungdommer fra flere forskjellige idrettslag. En stor takk til alle dere som stilte opp som trenere og kjøkkenhjelp!! Sammen med en flott gjeng deltakere, gjorde dere dagen veldig vellykket!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Rulleskiløype, og starten på treningsøkt med trener fra kretslaget Geir Kristian Hoås
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Intervall, rulleskibandy og fokus på smittevern:-)
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Den eldste gruppa måtte samarbeide og frakte fire 25 literskanner med vann opp til Hosethkammen. Etterpå gikk turen til Råvatnet der det ble bading, før turen gikk tilbake til idrettsplassen.

Treningssamling 22.aug

 Dalføresamling/Kretssamling

Skjelstadmark il ski inviterer til dalføresamling/kretssamling for jenter og gutter 10-16 år lørdag 22. august på Vårtun stadion kl 10-15.  Samlinga blir også for jenter og gutter 8-9 år som er fra Skjelstadmark.

Det blir to treningsøkter + lunsj. 

Ta med sko til vei/terreng, staver og drikkeflaske. Klær etter været. 10-12 år tar også med skisko og rulleski (de som har) 

En fra kretslaget vil være med som en av trenerne for de eldste. 

Håper mange har lyst til å treffes igjen etter sommeren for en sosial dag med god trening! 

Påmelding innen 16. august ved å skrive navn og alder under facebookinnlegget.

Ingen påmeldingsavgift.  

Hovedlandsrennet 2020

Fra onsdag til søndag har våre 4 eldste skiungdommer vært på Hovedlandsrennet i Brummundal. Det har vært mange artige dager for både løpere og heiagjeng, både sportslig og sosialt. Det var spennende å være på et så stort renn, med 200-300 i hver klasse. Løperne ankom onsdag, sammen med de andre 15 og 16 åringene fra Nord Trøndelag skikrets. Alle fra kretsen bodde sammen på skole. Torsdag var det trening på stadion der rennene skulle arrangeres. Fredag gikk de normaldistanse, 5 km klassisk. Lørdag var det sprint friteknikk og søndag var det stafett. Våre løpere gjorde en flott innsats og viste at de hevder seg godt blant jevngamle løpere fra alle deler av landet. Vi gratulerer alle 4 med gode prestasjoner og gleder oss allerede til neste år. Da er hovedlandsrennet i Holmenkollen!:-) En ekstra gratulasjon til Martin, som etter helgas gode innsats, nå er tatt ut til å gå stafett for Nord Trøndelag skikrets i ungdomsstafetten i Holmenkollen 8. mars!!!

Magnus i godt driv inn mot mål i fredagens 5 km klassisk.
Marion i fin stil på sin klassiske etappe på søndagens stafett.
Martin i full konsentrasjon på sin etappe på stafetten søndag.
En fornøyd Linnea etter målgang på sprint lørdag.

Skjelstadmarkstafetten, mye skiglede!!

Årets Skjelstadmarkstafett ble arrangert i Grova, og til tross for snøvær og litt vanskelig føre, var hele 77 lag på plass og det ble en veldig bra dag med mye skiglede og mange spennende dueller ved veksling og i mål!

En stor takk til den flinke dugnadsgjengen, med rennleder Tor Christian Stamnes i spissen, som gjorde at dette ble et flott arrangement av klubben vår!:-)