Skjelstadmark J-16 avsluttet med stil :)

Da er høstens kamper over, og J-16 avsluttet med seier over Trygg/Lade ( 3-6).
Dette var lagets første sesong med 11’er , da må man være svært fornøyd med 3.plass i serien 🙂
Jentene har gjort en kjempejobb i sol og regn…. det har også en trofast heia-gjeng.
TAKK FOR MAMGE FLOTTE OPPLEVELSER !

Guro , Johanna, Ragna, Hanne, Sigrid, Maren Renate, Stine, Erica, Hege Kristin, Mari, Beate, Ida, Malin, Embla, Kristine, Lina, Anna Marie
Hallgeir og Ivar Arne
🙂

J-16 Strindheim – Skj.mark 4-0

Torsdag 29.sept. møtte Skjelstadmark serieleder Strindheim. Jentene forsvarte seg godt, men Strindheim ble for sterke.
Kveldens lag.: Ragna H Viklund, Hanne Husbyn, Sigrid Skjelstad, Beate Hofstad, Maren Renate Hansen, Ida Hjellnes, Stine Bratås, Erica Dalåmo, Hege Kristin Moen, Mari Hofstad, Embla S Øyan, Kristine Steinvik, Anna Marie Sletvold, Lina M Barane

J-16 SKJELSTADMARK – FREIDIG 5-1

Freidig scoret kveldens første mål, men etterpå var det ingen tvil om hvem som skulle gå av med seieren i kveldens kamp. Jentene «puttet» jevnt i første omgang, og tok pause med 4-1.
I 2.omg. kom nok et mål …. og en fornøyd gjeng takket for kampen med resultatet 5-1. 🙂
Kveldens lag: Ragna Hoven Viklund, Johanna Bidtnes, Sigrid Skjelstad, Hanne Husbyn, Malin Gresseth, Embla S Øyan, Maren renate Hansen, Hege Kristin Moen, Stine Bratås, Mari Hofstad, Ida Hjellnes, Erica Dalåmo, Beate Hofstad, Kristine Steinvik, Lina Barane, Anna Marie Slettvold

J-16 Skjelstadmark – Varden 5 – 2

Skjelstadmark – Varden har vi» prøvd» før. Uavgjort og tap….. Men ikke denne gang 🙂
Skjelstadmark tok grep om kampen fra første stund, og holdt ledelsen gjennom hele kampen. Da dommeren blåste av stod det 5-2 til Skjelstadmark. Supert jenter 🙂
Dagen spillere: Kristine Steinvik, Hege Kristin Moen, Anna Marie Sletvold, Erica Dalåmo, Hanne Husbyn, Ragna Hoven Viklund, Johanna Bidtnes, Lina Barane, Stine Bratås, Sigrid Skjelstad, Ida Hjellnes, Embla S Øyan, Maren Renate Hansen og Beate Hofstad

SUPERT! Malvik – Skjelstadmark 2 – 5

Etter ei tøff cup-helg ,var det duket for bortekamp mot Malvik. På forrhånd slitne spillerer og liten spillerstall, var spent før kampen. Men etter som minuttene gikk… ble det klart at det var mer «krutt» igjen i jentene. Topp innsats … ga jentene nye 3 poeng.
Dagens spillere: Beate Hofstad, Maren Renate Hansen, Ida Hjellnes, Lina Barane, Anna Marie Sletvold, Stine Bratås, Mari Hofstad, Hanne Husbyn, Guro Gresseth, Embla Stol Øyan, Hege Kristin Moen og Johanna Bidtnes ( 1 omg.)