Poengrenn / Dalførekarusell 10. januar 2018

Skjelstadmark IL inviterer til Dalførekarusell på Vårtun Skistadion.

TID: Onsdag 10. januar 2018, med start kl. 18:30

Stilart: Klassisk
Aldersgrense fra året man fyller 8 år og oppover
Merk: Startnummer deles ut fortløpende inne på Klubbhuset

Påmelding E-post til:
tonykrakenes@gmail.com innen 09.01.2017 kl 21:00
Frist for etteranmelding på rennkvelden er kl. 18:00
Vi oppfordrer til påmelding per mail!

Skjelstadmark IL Ski ønsker alle riktig velkommen!!!

Lagret under Ski

Skigruppa på treningssamling i Sverige

I langhelga har Skigruppa i Skjelstadmark IL vært på skisamling i Ottsjø/ Edsåsdalen like innenfor Åre. 12 positive og blide unger fra 4.-7.klasse har vært med på til sammen 6 treningsøkter i regi av de dyktige trenerne våre Benjamin Hammer og Hermann Skogan Fredriksen. Med så mange timer på ski så trengs det mye god mat som foreldre i støtteapparatet har stått for. Sponsorene våre bidrog med frukt/grønt fra SPAR Hegra og ferdigoppsmurt baguetter til fredagens lunsj kom fra SMILE J. De 20 deltagerne i helga gikk mellom 50 og 110 km i nydelig vintervær, og hyttas boblebad og badstu ble veldig poplulært i pausene. Vil også gi en ekstra takk til Benjamin som har skaffet mange sponsorer og som har designet til de nye skidressene våre. Takk for ei flott helg! Hilsen skigruppa v/Mari Kristel Gederaas

Lagret under Ski

Velkommen til Byttesøndag!

Velkommen til Byttesøndag! Vi håper du ønsker å kjøpe og selge brukt skiutstyr (både alpint og langrenn) og annet vinterleikutstyr.

Kjøp og salg foregår direkte mellom kjøper og selger. Rydd i boden/loftet og ta med deg brukt skiutstyr og møte opp på Klubbhuset søndag 12.november mellom kl 16-19.

Eventyrlig skisamling i Rådalen!

Helga 15-17 september tok skigruppa, med Benjamin i spissen, hele 16 aktive unger/ungdommer på treningssamling i Rådalen. Ivrige unger lærte mye nytt om treningsmetoder, kosthold, hvordan kle seg før og etter trening i høstvær, om å ligge i telt og ha det sosialt og artig ei hel helg langt unna alt som heter skjerm. Mari og Jorunn styrte inne i Fjellstyrehytta med tørking av klær, kokkelering og servering av mat og la til rette for en super helg for ungene. Gode treningsøkter i myr, med staver og styrke var godt planlagt av de flinke trenerne våre Herman og Benjamin, som i tillegg syklet sammen med ungene både innover til Fjellstyrehytta og retur på søndag. Tusen takk for innsatsen! Skigruppa håper å kunne gjennomføre ei slik helg hver høst.

 

Nå er det snart oppstart av ski/basistrening innendørs, intervalltreningen vil fortsatt foregå på søndager kl 18. Det blir en skibytte/salg-kveld og en dugnad i skiløypene før snøen kommer. Husk også å bestille dere flotte egendesignede overtrekksdresser med god passform både for barn og voksne!

Skigruppa har gratis helårs tilbud for alle 2.klassinger og oppover som er medlemmer i Skjelstadmark IL. Meld dere inn i Facebook-gruppa «Skigruppa» for å følge med på hva vi driver med.

Mvh Skigruppa v/ Mari Kristel Gederaas, tlf 99120642

Lagret under Ski