Trimtilbud i regi av Skjelstadmark IL for voksne medlemmer av idrettslaget (kr 100):

  • Dametrim – hver torsdag kl 19.30 – 20.30. Treningsavgift kr 250,-. Meld deg inn i FB-gruppa «Dametrim – Skjelstadmark» eller ta kontakt med Ingebjørg Husbyaune.
  • Styrketrening for alle – hver mandag kl 20 – 21. Meld deg inn i FB-gruppa «Styrketrening for alle – Skjelstadmark IL» eller ta kontakt med Siv Sætran.
  • Ballspill – hver tirsdag kl 20 -21. Meld deg inn i FB-gruppa «Baillspæll » – eller ta kontakt med Alexander R Hansen.
  • Damefotball. Ta kontakt med Anne Grethe Opgård

Dalførecup avslutning for 2008/09

Lørdag hadde guttene og jentene født 2008/2009 i Skjelstadmark sin siste cup for sesongen. Ettersom vi er arrangør i år var den på Vårtun stadion. 250 engasjerte fotballspillere var i sving denne dagen! Tross noe vind var vi heldig med været, og det trakk nok noen ekstra folk, for alt av kake og vaffel i kiosken forsvant 😉
Ekstra artig var det at tribunen sto ferdig, slik at den ble kronen på verket på det fine stadionanlegget vi har fått. Heia dugnadsånden i bygda!
Snart er fotballsesongen over på Vårtun stadion, men neste år er vi på plass igjen!

Høgseterrennet 2016 vil takke:

Takk for pengestøtte fra:
Tverås Maskin, MT Byggteknikk, Aasen Sparebank, Coop frosta, Hjellnes Transport, Veistad Gård, Ola Raaen AS, Auto E14, Raaen og Lillelund Kjøttfe, Buland Bygg, Hegra Bygg, Byggmester I. Gresseth, Brødrene Halle, PA Motor, Viken Regnskap
Skjelstadmark Landbrukslag, Skjelstadmark Gammeldansforening, Skjelstadmark Bygdekvinnelag, Skjelstadmark Sanitetsforening, Skjelstadmark Skytterlag

Takk for premier fra:
Smile Catering, G-sport Stjørdal, Intersport Levanger, G-sport Magneten, Stakset/MX-sport, Prøven Bil, MX-Sport Stjørdal, Intersport Hell, Spenst Stjørdal, Ark Stjørdal, Avinor, Hegra Sparebank, Mekonomen Gråmyra, Prix Åsen, Tine Meierier, Trøndelag Maskinutleie, Dullum slakteri, Grillstad, Skala Maskon, Mekonomen Åsen, AK-Maskiner, Malermester Fossum, Felleskjøpet, Hagia Grunnan

 

Påmeldte Høgseterrennet 2016

Her finner du påmeldte til årets renn:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OKobSLXF6_-AP9QCibCBn8AMSOwgwzny_jIZDKVJpe8/pubhtml?gid=0&single=true

Er du ikke på lista sier du?? Fortvil ikke, du kan melde deg på her:
https://docs.google.com/forms/d/12JdxjrTcponCuo2l9ywmtTUpti__k5o5syh4LXKABtA/viewform

Løyperapport og div info om Høgseterrennet

Da har vi rent gjennom årets Høgseterløype. Løypa er ganske akkurat 20 km, og går i lett kupert terreng, vil passe de aller fleste! 😀
Løypegjengen har gjort en kjempejobb, all ære til de! Store deler av løypa er i veldig bra stand. Noen steder er det ikke like bra pga lite snø, men godt nok til et renn! Så her er det bare å glede seg til en fin tur! =)
Vil oppfordre til å ta hensyn, da deler av løypa bare har et spor, så rop om du skal forbi, og flytt deg ut i sporet om noen vil forbi deg! Vis spesielt hensyn i utforkjøringer.

Mange har spurt om det med parkering og transport. Kan gjenta at det er parkering på VÅRTUN (50 kr i parkering), og det går busser opp til Korstjønnåsen. Første buss går kl 08, startnummer vil bli delt ut på Vårtun fra 0745. Etteranmelding frem til kl 09.

Starttider er som følger:
Trimklasse uten tidtaking: kl 09 -1030
Trimklasse med tidtaking: kl 10
Turrennklasser K/M 60 år og eldre: kl 10
Turrennklasser K/M 17-60 år: kl 10.30

Saftstasjon blir ved 5 km og 15 km.

Spurtprisen blir etter 5 km (første saftstasjon). Første kvinne og herre som stiller i konkurranseklassen vinner.

Premieutdeling på Vårtun ca kl 13.

Det blir muligheter for dusjing i garderobene på Skjelstadmark Skole (ved Vårtun)

Middagssalg på Vårtun.

Velkommen til Høgseterrenn!!!

 

2E5860FC-BB85-44C8-9F42-2D43A1A0D7AE

Fra løypetraseen lørdag ettermiddag.

Ikke meldt deg på Høgseterrennet?

Du har fortsatt mulighet!

Påmeldingsfristen for forhåndspåmelding har gått ut, men det er fortsatt mulighet for etterpåmelding (på renndagen, fram til kl 09).

Vi har fått tak i masse fine premier! Kan nevne at i konkurranseklassen (turrennklassen) vil beste kvinne/mann får 1500 kr, og at spurtprisen er på kr 500,- til første kvinne/mann.

1.premie i hver klasse er kr 500,- så her er det bare å gå på!

Masse fine uttrekkspremier i trimklassen, så ta turen ned til Vårtun etter innkomst å se om du har vunnet!