Skigruppa – Treningstilbud i høst

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
Gymsal kl 1730 – 1830
2-4 klasse

Magnus Urstad Gederaas og Magnus Berger Skjøstad
leikbasert trening med tilnærming til styrketrening

Gymsal kl 1830 – 1930
5-7 klasse

Mari Kristel Gederaas
leikbasert trening med tilnærming til styrketrening
Utetrening kl 1800 – 1900
4kl og oppover

Thomas Fossen
I lysløypa, ta med staver og hodelykt
Gymsal kl 1800 – 1930
8-10 klasse, og eldre

Hermann Skogan Fredriksen
Ballspill (som oppvarming) og sirkelstyrketrening

Info legges også ut på Spond, er du ikke medlem i gruppa, send PM/SMS til Mari Kristel Gederaas – 99120642

Alle velkommen!

Mvh Skistyret

Lagret under Ski

Skigruppa på samling på Selbuskogen

Endelig ble det barmarksamling i september igjen, og vi var på Selbuskogen skisenter der det er fine forhold for trening og sosial hygge. Samlingen gikk fra fredag etter skole/jobb og utover lørdagen denne gangen pga fotballcuper på søndag. Men det holdt med 3 økter, der to ble gjennomført med rulleski for utrente rulleskiføtter. Det ble vist stor framgang i løpet av treningene på perfekt asfalt på stadion. Der hadde vi hinderløype, ulike stafetter, teknikktrening og selvsagt rulleskibandy.

De eldste hadde egne økter med Hermann, der de gjennomførte hurtighetsdrag på fredag (skøyting) og intervall på lørdag morgen i klassisk stilart. Siste økt på lørdag var restitusjonsøkt med rolig joggetur innover marka. Stor stas for de yngre å se opp til de største!

19 barn og ungdommer, samt 5 foreldre var trenere, nattevakter og laget mat til gjengen. Noe sykdomsfrafall ble det uheldigvis, men vi som var der koste oss på «hyttetur».  

Tusen takk for hjelpa fra foreldrene Martin, Maren og Kine. Hilsen trenerne Hermann, Magnus G og Mari Kristel.

Skigruppa har reservert hytter i Vålådalen 18 – 22.november til vinterens snøsamling. Mer info kommer fra styret når det nærmer seg.

Resultater Dalførekarusellrenn nr 2

Vel blåst Dalførekarusellrenn med 115 startende og hele 29 fra klubben vår. Bare blide fjes og ungan syns det var artig med slalominnslag i løypa. Skistyret vil gi all kred til den store dugnadsgjengen – da går alt på skinner!

Da blir det å brette opp armene for det andre storarrangementet på søndag: Skjelstadmarkstafetten som arrangeres i Grova i Meråker.

Klart til start på Selbuskogen
Artig med slalomløype
Lagret under Ski

Nå nærmer det seg Skjelstadmarkstafetten!

Søndag 2. februar braker det løs med årets morsomste stafett! Reservearena (om det ikke kommer mer snø) blir Grova skisenter (da Selbuskogen er opptatt med skiskyting). I Grova vil TD Frode Estil hjelpe oss med flotte forhold om vi ikke får arrangert på hjemmestadion. Endelig avgjørelse stadion blir gjort i morgen.

Link til invitasjon: https://www.skjelstadmarkil.no/?p=6565

Lagret under Ski

Gull og sølv på KM i dag

«I dag sto KM individuelt på planen. Etter jentenes gode prestasjon i går, var det guttas tur i dag. Martin klinket like godt til og tok hjem KM-gullet på 5km klassisk. Ikke nok med det så fulgte Magnus opp og ble nr. 2! Alt i alt har dette vært ei veldig god KM-helg for våre eldste utøvere 👍👍» Dette uttaler en meget fornøgd trener Hermann Skogan Fredriksen etter dagens tur til Følling.

Gullmedaljevinner Martin Fossen og sølvmedaljevinner Magnus Hallan
Trener Hermann Skogan Fredriksen med noen av sine håpefulle skitalenter (Bilde tatt på Stjørdalssprinten forrige helg)