60 gullmedaljevinnere på klubbmesterskapet!

Alle 60 fikk gullmedalje ved målgang under flotte vinterlige forhold på stadion. Det ble gått mange runder rundt stadion hvor det var innlagt hinder for de under skolealder. Flere fylte alle hull i klippekortet før de fikk varm saft og gikk inn og varma seg i klubbhuset. Dagkomiteen serverte vaffel og pølse samt nydelig kakao. Med alle foreldre og besteforeldre i heiagjengen var det godt over hundre i aktivitet på stadion i flomlyset – artig å sjå synes vi i skigruppa! For de eldre var det fristil og individuell start, før fellesstart for de voksne.

4. og siste klubbrenn prøver vi å få til tirsdag 21.mars og da blir det klassisk og idealtid. Dvs. at en går to kortere runder og prøver å bruke samme tid på hver runde. Premieutdeling planlegges til onsdag før påske (29.mars) på Vårtun der alle som har deltatt på 2 eller flere renn får pokal.

Se bilder og resultater her:

Continue reading ‘60 gullmedaljevinnere på klubbmesterskapet!’ »

Gratulerer Albert!

Albert Kråkenes har i helga deltatt på hovedlandsrennet i Grova skisenter. Det endte med en god 104. plass på fredagens sprint i friteknikk og en meget solid 75. plass på lørdagens 5km klassisk. Dette blant 230 andre deltakere i 15-års klassen. Vi gratulerer så mye med et topp gjennomført hovedlandsrenn! 💪

Les mer i bladet: Albert leverte i sitt aller første hovedlandsrenn: – Folk var flinke til å heie – bladet.no

Vellykket Skjelstadmarkstafett i sol og snø

Vellykket gjennomføring av Skjelstadmarkstafetten på Vårtun skistadion i dag med 55 lag til start. Mye skiglede rundt omkring på stadion og nedi lysløypa! Utover dagen la snøen seg tett, og det ble en skikkelig manndomsprøve for de eldste som skulle gå 2,5 km i to runder.

Skistyret vil takke alle dugnadsfolk for en fantastisk innsats, og vi er ekstra stolte av rennleder’n som likegodt stilte til start og vant herreklassen sammen med Martin Fossen!

Resultatliste

Bilder fra dagen:

Fine forhold for Skjelstadmarkstafetten på Vårtun

Det er fine forhold på Vårtun skistadion, og yr melder minusgrader fram mot søndag. Skistyret og løypekomiteenhar i kveld besluttet å arrangere Skjelstadmarkstafetten på hjemmebane på Vårtun skistadion søndag 5.februar 2023.

Fortsatt mulig å melde seg på! Invitasjon Skjelstadmarkstafetten – Skjelstadmark Idrettslag (skjelstadmarkil.no)

Løypekart under: