Bare snøen blir liggende, så blir det preparert skiløyper i år og!

Rett før jul signerte Skjelstadmark IL og Stjørdal kommuen ny ettårig avtale om løypekjøring.

Dialogmøte før endelig avtale ble skrevet med representanter fra Skjelstadmark IL (Stian Hofstad, Per Egil Korstad, Mari Kristel Gederaas, Siv Sætran og Hallgeir Moen) og Stjørdal kommune (Bjørn Bremseth, Elin Aune og John Fornes).

I grove trekk er den nye avtalen lik tidligere avtale, med at Skjelstadmark IL tråkker løype til Litjtrøa via Husåsen på hverdager og 4.hver helg. I tillegg har løypegjengen vaktordning og kan bli oppringt ved behov for tråkking rundt Hestsjøen, både hverdag og helg. Som kompensasjon for dette, får Skjesltadmark IL benytte tråkkemaskina for å kjøre opp skispor i lysløypa, rundt Råa og Høgseterrennløypa. Skjelstadmark IL kan også kjøre opp skispor til Almlivola rundt for å bistå Forra IL. Mao vil det i vinter bli kjørt opp spor i det sammenhengende løypenettet mellom Remyra og Forradal – bare snøen blir liggende!

Stjørdal kommune har varslet at det blir fremmet en politisk sak i vinter angående nivå, kvalitet og omfang av løypekjøring i kommunen. Vedtaket i saken vil legge føringer for samarbeidet om løypekjøring framover. Vi er mange som er ivrige for å ut og gå på ski, og vi gleder oss over at snøen nå ser ut til å komme, og skisesongen for alvor kan starte!

Valgkomiteen er i gang!

Valgkomiteen i Skjelstadmark IL er i gang. Denne består av Reidar Gresseth (leder), Ann Elise Gederaas og Thor Erik Johansen.

Valgkomiteen ønsker innspill på navn som kan være aktuelle til verv i idrettslaget. Samtidig ønsker komiteen at de som er på valg, og IKKE ønsker å fortsette gir beskjed til komiteen direkte for å lette komiteens arbeid. Gir man IKKE beskjed til komiteen, anser valgkomiteen det som at man ønsker å fortsette i sitt verv.

Ta kontakt med valgkomiteen innen 21. januar ved leder Reidar Gresseth på mail Reidar@gresseth.no eller tlf: 938 64 673

Basseng for allidrett / idrettskole utgår.

Vi har idag fått en telefon fra Hegra Ungdomsskole, som får umiddelbare konsekvenser for vårt tilbud på basseng torsdager 17.00 – 19.00. Før jul hadde hovedlaget leie av bassenget, og det var en stor suksess. Rundt 40 små og store tok i gjennomsnitt turen. Allidretten skulle følge opp dette nå etter jul, med start 10.1 og hver torsdag frem mot vinterferien. Det blir det nå ikke noe av.

Stjørdal svømmehall er nå umiddelbart stengt, og det bidrar til større etterspørsel på bruk av svømmehallen i Hegra på dagtid. Dette gjør at skolen av hensyn til eget renseanlegg må begrense utlån på kveldstid, og at vi ikke lenger kan benytte den tiden vi er tildelt.

Vi syns dette er en veldig kjedelig beskjed å få, og gi videre. Vet det er veldig mange særlig av våre små, som har gleda seg til å starte på i bassenget igjen. Men styret i allidretten, ser på andre alternativer til aktivitet i ukene fremover. Har noen gode innspill på dette mottas de med stor takk!

For å kompensere litt, får vi allikevel bruke bassenget i morgen kveld. Vi oppfordrer derfor alle som har mulighet til å ta turen mellom kl. 17.00 og 19.00. Det kan nemlig bli en god stund til neste gang!

Siv Sætran, leder

Skjelstadmark IL

Årets julegave er her!

Da kan vi meddele at Stjørdalspillet er ankommet, og er for salg! Alle som har forhåndsbestilt, får sine spill fortløpende utover, og vi tar imot bestillinger helt til det blir tomt for spill. Her har du årets julegave til deg selv, eller andre som har alt! Viktig å merke seg at dette spillet kommer ikke til salgs i butikk, så nytt muligheten til å kjøpe det av oss 😉

 

• Stjørdalsspillet er et monopollignende spill med en klar lokal forankring.

• I stedet for gater er det 40 bedrifter fra Stjørdal som kjøper seg en såkalt aksjeplass i spillet, hvor hver aksjeplass har to aksjer som kan omsettes av spillerne.

• Sjansekort med et blikk på Stjørdal historie, kultur, geografi, særegenheter m.m.

Vil du kjøpe Stjørdalspillet av oss?

  1. Send en mail med bestilling til leder@skjelstadmarkil.no, via sms til tlf: 98818537 eller legg igjen navn og antall spill i tråden under.

2. Betal 500 kroner til vipps 111470 eller kontonummer: 4202.51.06975. Husk å merk  betalingen med navn. Spillene blir utlevert fortløpende.

 

Takk for at du støtter oss!
Skjelstadmark IL

Velkommen til handledag 8 november!

Torsdag 8. november er det handledag for alle klubbens medlemmer på Intersport Hell Kjøpesenter, hele dagen innenfor ordinær åpningstid. Her kan du gjøre flere gode kupp, og det gis en rabatt på 30% på alt av ordinære varer med unntak av elektronikk, og det som har pakkepriser. Velkommen til en trivelig handel hos en av våre gode samarbeidspartnere!

Tusen takk for bidrag til årets tv – aksjon!

Skjelstadmark IL har hatt ansvaret for å koordinere årets tv –  aksjon i Skjelstadmark. Det kom inn totalt 18 788 kroner i bøssene, itilegg kommer alle innbetalinger på vipps. Det er med andre ord ny rekord!

Det var flere som ikke var hjemme når vi var ute på runde, og vi gikk tom for lapper å henge i dørkarmen. Men alle som vil gi et bidrag, kan vippse valgfri sum til nr 2133.

Vi sender en ekstra takk til alle de som var sportye og stilte som bøssebærere!

Vil du kjøpe Stjørdalspillet?

Skjelstadmark idrettslag skal som ett, av to idrettslag her i kommunen selge den nye utgaven av Stjørdalspillet som kommer i slutten av oktober.  Halvparten av summen vil derfor gå til drift og videre utvikling av Skjelstadmark IL

• Stjørdalsspillet er et monopollignende spill med en klar lokal forankring.

• I stedet for gater er det 40 bedrifter fra Stjørdal som kjøper seg en såkalt aksjeplass i spillet, hvor hver aksjeplass har to aksjer som kan omsettes av spillerne.

• Sjansekort med et blikk på Stjørdal historie, kultur, geografi, særegenheter m.m.

Vil du kjøpe Stjørdalspillet av oss?

  1. Send en mail med bestilling til leder@skjelstadmarkil.no, via sms til tlf: 98818537 eller legg igjen navn og antall spill i tråden under.

     2. Betal 500 kroner til vipps 111470 eller kontonummer: 4202.51.06975 innen søndag 21 oktober. Husk å merk  betalingen med navn. Spillene blir utlevert fortløpende uka etter!

Perfekt som julegave til den som har alt, eller kanskje til deg selv!

Takk for at du støtter oss!
Skjelstadmark IL

Basseng høsten 2018

Skjelstadmark idrettslag har leid bassenget på Hegra ungdomsskole torsdager, følgende datoer fremover:
– 4. oktober
Høstferie
– 18. oktober
– 25. oktober
– 1. november
– 8. november
– 15. november
– 22. november
– 29. november

Det er muligheter for bading i tidsrommet 17.00 – 19.00. Alle barn må ha tilsyn av en voksen i bassenget.Tilbudet er gratis for alle våre medlemmer med familier. I desember er bassenget stengt for utleie. Men i januar starter allidretten opp med tilbud om basseng, som går helt mot vinterferien.

Kom å plask med oss😉
Skjelstadmark idrettslag