Ny tråkkemaskin – Spleis

Skjelstadmark idrettslag har i samarbeid med Stjørdal kommune kjørt løyper i Remarka i Stjørdal og via Åstjønna i Forradal til Grønningen i Levanger siden 2005. All kjøring har blitt utført av ulønna frivillig mannskap, og slik vil det også være framover. 

 I årene framover vil laget ha ansvar for mer av løypekjøringen, og det er nå på tide å oppgradere til ny maskin. Ei ny maskin vil være mer driftssikker enn den gamle, og vil gi løypemannskapet mer tid og ressurser til å kjøre i stedet for å reparere. Ei ny maskin bruker også mindre drivstoff enn den gamle maskina.

Ei ny maskin koster ca kr 2,3 millioner pluss mva. Innbytte av gammel maskin, utstyrsmidler fra skiforbundet og egenkapital fra idrettslaget vil dekke en stor andel, men laget er likevel avhengig av hjelp fra andre for å greie investeringen.

Nå til og med i dag onsdag 23.06 har det kommet inn kr 64250,- på spleisen. Det er veldig bra, men vi mangler fortsatt litt for å kunne handle.

Ønsker du å bidra, så finner du spleisen her: https://www.spleis.no/skjelstadmarkløype

Løypekomiteen i Skjelstadmark IL

Følg med på skisporet.no

Nyoppkjørte spor til kveldens skitrening og opp til Husåsen/Litjtrøa for alle som vil ut på ski. Følg med på www.Skisporet.no .

På Idrettsplassen var vi 23 glade barn/ungdommer som koste seg på skitrening, og vi håper på like gode forhold og godt oppmøte neste mandag 18-1915. Alle velkommen fra 1.kl.  

Continue reading ‘Følg med på skisporet.no’ »

Grunneieravtaler løypekjøring

Stjørdal kommune krever nå at Skjelstadmark IL skal ha grunneieravtaler med alle grunneiere der tråkkemaskina skal kjøre. Derfor vil det nå i løpet av den kommende uke komme noen fra skigruppa eller løypekomiteen på besøk til berørte grunneiere, med ett avtaleforslag klart for singering. Håper representantene blir tatt godt i mot, og at vi får sikret muligheten for å kjøre skispor rundt i bygda også i kommende år.

Mvh Skistyret og løypekomiteen

No blir det lys i lysløypa! Takk for god innsats på dagens ryddedugnad i skiløypan :)

16 dugnadsfolk med bra utstyr greide i dag å rydde mange kilometer skiløyper, fikk byttet endel lyspærer og gjort nødvendig EL-arbeid. Takk til alle! Spesielt kjekt at Adrian stilte med kantslåmaskin, Henrik med el-utstyr og at Hallgeir/Stian hadde fått leid lift. Det ble også tid til å ta ned nettene på fotballmåla – så nå er vi forberedt på vinteren! Tradisjonen tro serverte Marthe ei fantastisk god sjokoladekake og kaffe som smakte godt i sola.  🙂 Hilsen Skigruppa Continue reading ‘No blir det lys i lysløypa! Takk for god innsats på dagens ryddedugnad i skiløypan :)’ »

DUGNAD i langrenns-traseen lørdag 12. kl 0900

Snøen er forhåpentligvis rett rundt hjørnet 🙂 🙂 🙂
Skiløypene trenger en innsats der vi rydder i trasseen!

Oppmøte ved klubbhuset på idrettsplassen lørdag, 12.november kl 0900. Der fordeler vi arbeidsoppgaver og blir enige om hvordan vi skal fordele oss. (Korstjynnåsen, Sanddalen, Husåsen)

Ta med motorsag / ryddesag / hekksaks / tursag.
Det blir ordnet med bål i gapahuken på korstjynnåsen. Kaffe og kake serveres her fra kl. 13.00
Ta med mat/drikke etter eget ønske.

Barn er også velkommen til å delta på dugnaden sammen med foreldre.

https://www.facebook.com/events/703168539840799/

GPS i tråkkemaskiner

Da har Stjørdal kommune fått installert GPS i tråkkemaskinene. Status på tråkking blir nå logget i sanntid, og kommer til syne i kart. Du finner kartet på http://beta.skisporet.no, og søk opp Stjørdal. Snarvei til kartet finnes under linken «skisporet.no» på den blå menyen i toppen. Neste gang du går inn på linken kommer du direkte til rett plass i kartet. Det finnes også egne apper for Skisporet: