Grunneieravtaler løypekjøring

Stjørdal kommune krever nå at Skjelstadmark IL skal ha grunneieravtaler med alle grunneiere der tråkkemaskina skal kjøre. Derfor vil det nå i løpet av den kommende uke komme noen fra skigruppa eller løypekomiteen på besøk til berørte grunneiere, med ett avtaleforslag klart for singering. Håper representantene blir tatt godt i mot, og at vi får sikret muligheten for å kjøre skispor rundt i bygda også i kommende år.

Mvh Skistyret og løypekomiteen

No blir det lys i lysløypa! Takk for god innsats på dagens ryddedugnad i skiløypan :)

16 dugnadsfolk med bra utstyr greide i dag å rydde mange kilometer skiløyper, fikk byttet endel lyspærer og gjort nødvendig EL-arbeid. Takk til alle! Spesielt kjekt at Adrian stilte med kantslåmaskin, Henrik med el-utstyr og at Hallgeir/Stian hadde fått leid lift. Det ble også tid til å ta ned nettene på fotballmåla – så nå er vi forberedt på vinteren! Tradisjonen tro serverte Marthe ei fantastisk god sjokoladekake og kaffe som smakte godt i sola.  🙂 Hilsen Skigruppa Continue reading ‘No blir det lys i lysløypa! Takk for god innsats på dagens ryddedugnad i skiløypan :)’ »

DUGNAD i langrenns-traseen lørdag 12. kl 0900

Snøen er forhåpentligvis rett rundt hjørnet 🙂 🙂 🙂
Skiløypene trenger en innsats der vi rydder i trasseen!

Oppmøte ved klubbhuset på idrettsplassen lørdag, 12.november kl 0900. Der fordeler vi arbeidsoppgaver og blir enige om hvordan vi skal fordele oss. (Korstjynnåsen, Sanddalen, Husåsen)

Ta med motorsag / ryddesag / hekksaks / tursag.
Det blir ordnet med bål i gapahuken på korstjynnåsen. Kaffe og kake serveres her fra kl. 13.00
Ta med mat/drikke etter eget ønske.

Barn er også velkommen til å delta på dugnaden sammen med foreldre.

https://www.facebook.com/events/703168539840799/

GPS i tråkkemaskiner

Da har Stjørdal kommune fått installert GPS i tråkkemaskinene. Status på tråkking blir nå logget i sanntid, og kommer til syne i kart. Du finner kartet på http://beta.skisporet.no, og søk opp Stjørdal. Snarvei til kartet finnes under linken «skisporet.no» på den blå menyen i toppen. Neste gang du går inn på linken kommer du direkte til rett plass i kartet. Det finnes også egne apper for Skisporet: