Stiftelsesmøte for Kunsgressbane

På årsmøtet ble det vedtatt at Skjelstadmark IL skal være med å bygge kunstgressbane ved Hegra Ungdomskole, i samarbeid med Hegra IL. Onsdag 24.april 2013 kl 20 vil Hegra IL og Skjelstadmark IL møtes på klubbhuset på Vårtun for å stifte organisasjonen som skal bygge og drifte kunstgressbanen. Arbeidsutvalget i SIL og hovedstyret i HIL skal delta på møtet, men møtet er også åpent for alle medlemmene i de to lagene.

Det blir servert bløtkake og kaffe for å markere starten på samarbeidsprosjektet.

Bytte/handledag: vintersportsutstyr

Søndag 18.november kl 15-17 inviterer Skjelstadmark IL til kjøp/salg/bytting av vintersportsutstyr

  • Langrennski
  • Alpintutstyr
  • Skøyter
  • Akebrett mm

Representanter fra skimiljøet vil være til stede for å veilede ved kjøp av langrennsutstyr. Det vil også foregå skismørekurs på Klubbhuset samtidig, så her kan det være mange tips å få.

Har du noe gammelt vintersportsutstyr stående, ta det med deg og selg det til noen som trenger det. Er du på utkikk etter nye ski? Dette er dagen for å gjøre en god handel. Kan hende du finner den julegaven du leter etter og!

Det koster ingenting å stille med varer for salg, og du bestemmer sjøl prisen for varene. Velkommen til en trivelig og nyttig handledag nå før vintersesongen setter inn for fullt!

Kaffeservering.