Følg med på skisporet.no

Nyoppkjørte spor til kveldens skitrening og opp til Husåsen/Litjtrøa for alle som vil ut på ski. Følg med på www.Skisporet.no .

På Idrettsplassen var vi 23 glade barn/ungdommer som koste seg på skitrening, og vi håper på like gode forhold og godt oppmøte neste mandag 18-1915. Alle velkommen fra 1.kl.  

Continue reading ‘Følg med på skisporet.no’ »

Invitasjon til foreldre, SFO-ansatte, gymlærere, all-idrettstrenere til Grasrottrenerkurs på ski

Vedlagt ligger invitasjon til Grasrottrenerkurs på ski onsdag 15. januar kl 17-21. Påmelding innen 8.januar. Gratis – Norsk Tipping dekker kurslærer og ytstyrspakke (som Skjelstadmark IL overtar etter kurset). Minimumsdeltagere må være 8 stk. Så hiv dere rundt, og meld dere på. Dette blir gøy!

Treningstider skigruppa høst 2019

Da har vi rullet i gang treningstilbudet i regi av Skigruppa med rulleskitrening for 5.klassingene og eldre. Men fra høstferien blir det innetreningstilbud for alle fra 2.klasse og oppover. Det vil bli sett opp ei vaktliste for foreldrehjelp i gymsalen, så følg med på Facebook-gruppa for Skigruppa.
Velkommen nye og gamle utøvere!

Lagret under Ski

Resultater klubbrenn 09.03.2019

I dag var det 53 startende, hvorav 31 som gikk på idealtid. Det var Ingen som gikk helt likt på de to rundene denne gangen, men flere var ganske nær. De aller fleste var raskest på førsterunden.

Resultatene (fra 7 år) oppgis urangert på formatet xx:yy:zz og må leses slik:
xx: antall sekunder differanse mellom de to rundene.
yy: betyr ingenting, alltid 00.
zz: den raskeste runden, enten runde nr. 01 eller 02.