Eventyrstemning med hele 58 startende med hodelykt på klubbrenn

På grunn av skrantende snørforhold i bygda, så ble det klubbrenn på Kortstjønna i kveld. Hele 58 startende med hodelykt lyste opp rundt på myra og i skogen. De minste gikk utallige runder og fikk klipp i kortet sitt. 1-4. klasse gikk en/to runder uten tidtaking og fra 5.klasse og oppover var det sprintrenn med prolog og heat. Og alle avsluttet kvelden med varm saft ved målgang. Skigruppa takker alle for oppmøte og ønsker velkommen til neste renn! Gratulerer til trener Hermann Fredriksen for seier i sprinten!

Ivrig 1.klassing Maren Gederaas hjalp til med klipping av klippekortet for de yngste

Mange gikk utallige runder for å få klipp i kortet sitt; Her er de to av de ivrigste: Lornts Opheim og Sondre Sletvold

Skitreninger mandag 18 – 19.15 og invitasjon Dalførekarusellrenn nr 1.

Oppstart skitrening etter jul igjen mandag 06.januar. Alle velkommen fra 1.klasse og oppover. Vi deler i tre grupper. Sted: Idrettsplassen om ikke annet annonseres på Facebook-gruppa til Skigruppa sammen med info om stilart (Be om å bli medlem 🙂

Onsdag er det sesongens første Dalførekarusellrenn/Poengrenn på Selbuskogen. Dette er ett treningsrenn som klubbene i Dalføret arrangerer på omgang. Se mer info på Facebook-gruppa til Skigruppa. Pr. nå er det hele 18 påmeldte, men plass til flere. Premiering ved deltagelse på minst 3 av 5 renn. Neste renn skal vi i Skjelstadmark arrangere den 29.januar.

Minner om Grasrottrenerkurset som vi må ha 8 deltagere på for å gjennomføre, pr nå er det kun 4 påmeldte. Ingen forkunnskaper – hiv dere med: https://www.skjelstadmarkil.no/?p=6466

Treningstider skigruppa høst 2019

Da har vi rullet i gang treningstilbudet i regi av Skigruppa med rulleskitrening for 5.klassingene og eldre. Men fra høstferien blir det innetreningstilbud for alle fra 2.klasse og oppover. Det vil bli sett opp ei vaktliste for foreldrehjelp i gymsalen, så følg med på Facebook-gruppa for Skigruppa.
Velkommen nye og gamle utøvere!

Lagret under Ski