Dalførecup avslutning for 2008/09

Lørdag hadde guttene og jentene født 2008/2009 i Skjelstadmark sin siste cup for sesongen. Ettersom vi er arrangør i år var den på Vårtun stadion. 250 engasjerte fotballspillere var i sving denne dagen! Tross noe vind var vi heldig med været, og det trakk nok noen ekstra folk, for alt av kake og vaffel i kiosken forsvant 😉
Ekstra artig var det at tribunen sto ferdig, slik at den ble kronen på verket på det fine stadionanlegget vi har fått. Heia dugnadsånden i bygda!
Snart er fotballsesongen over på Vårtun stadion, men neste år er vi på plass igjen!

Kom på stordugnad i ballbingen på lørdag!

Lørdag 16.august kl 10 blir det stordugnad i ballbingen vår. Vi har fått nye spiler til veggene i bingen, og alle disse skal skiftes. Hvis det blir tid, skal nytt nett henges opp også.

Verktøy som kan være kjekt: 8mm umbrakonøkkel, koppnøkkelsett, skrumaskin.

Vennligst gi beskjed til Stig Jostein Korstad eller Toril Rødde om du kan delta.

NY INFO ANG. BØGDACUPEN.

NY INFO ANG. BØGDACUPEN!!
På grunn av få påmelde lag til bøgdacupene både hos oss og på Hegra slår vi nå oss sammen og arrangerer bøgdacup ilag. Dato blir 30.aug på kunstgressbanen på U-skola. Det skal også være offisiell åpning av kunstgressbanen samme dag. Det er åpet for påmelding t.o.m.18.8 – så det er ennå mulighet for å melde på lag . Legger ved kampreglement – det er noe forandret ifh til vårt.