Info ski høsten 2020

Det er ennå tidlig for full aktivitet i skigruppa og mange er ennå opptatt med fotball. Vi vil bare legge ut litt informasjon om hvordan vi i skigruppa ser for oss høsten.

Den eldste gruppa trener for fullt med ca to treninger i uka, samt at de kan trene sammen med Varden.

Den yngste (2-4. kl) og mellomste gruppa (5-7. kl) får nå fremover tilbud om rulleskitrening på torsdager kl 18.

Så håper vi at vi får inn i gymsalen utover høsten, men vi må vente å se hvilke regler som vil gjelde utleie i gymsalen.

Så tenker vi å få til treningssamling også i år. Vi har måtte avbestille vår planlagte tur til Vålådalen, men har i stedet bestilt hytte på Trolltun ved Dombås, og tror dette vil være et veldig bra alternativ. Det vil bli helga 20.-23. nov, da det er planleggingsdag på skolen mandag 23. nov. Vi er litt usikre på hvor mange vi kan ta med, da det er smittevernhensyn å ta. Vi må derfor prioritere de eldste og se hvor langt vi kommer. Men alle skal få på treningssamling denne helga. De yngste, som ikke får tilbud om å være med på Dombås, skal ha treningssamling litt mer lokalt. Så alle kan sette av helga til noen sosiale dager med artig trening. Vi skulle gjerne vite hvor mange som ønsker å være med på samling denne helga, så vi kan planlegge antall utøvere, trenere og aktuell plass for ei lokal samling . Så vi tar en påmelding av interesse allerede nå.

Bilde å fargelegge å stå på ski | Gratis Bildene For Fargelegging

Vi kommer til å ha et foreldremøte litt utpå høsten når fotballsesongen går mot slutten og vi begynner å glede oss på ski igjen:-)

Hilsen skigruppa

Dalførecup fotball

I helga har det blitt spillt mye fotball på stadion vår! Lørdag var det 2011 som spillte, og søndag var det 2013 sin dag. Selv med de begrensningene koronaen fører til, fikk vi utført en vellykket cuphelg med masse spilleglede. Begge dager gjennomførte vi to puljer med totalt 200 gjester i hver pulje, og på søndag det ble spilt 122 fotballkamper i 3’er-fotball. Juniorspillerne våre deltar som dommere, foreldre har lagt ned en solid dugnadsinnsats, og ungene viser en veldig fotballglede og innsats. Mye skryt å få, både av arrangement, kiosksalg og arena. En finfin dag på stadion.

Treningssamling 22/8

35 ivrige skiløpere stilte på treningssamling på idrettsplassen på lørdag. Det var kretssamling for 13-16 åringene, og her var en av de som er på kretslaget i ski for Nord Trøndelag skikrets, med som trener. Det var også dalføresamling for 10-12 åringene i Stjørdal, Meråker og Åsen. I tillegg hadde vi med lagets yngste gruppe, 8-9 åringene. Det ble en veldig bra dag med masse god trening og artige aktiviteter. Deltakerne ble delt i fire grupper og alle hadde to øker hver. Her var det alt fra aktivitesløype, rulleskibandy, styrketrening, intervall og langtur. Mellom øktene hadde vi en god pause der fikk vi servert deilig lunsj, og det var leik, fotballspilling og god stemning mellom ungdommer fra flere forskjellige idrettslag. En stor takk til alle dere som stilte opp som trenere og kjøkkenhjelp!! Sammen med en flott gjeng deltakere, gjorde dere dagen veldig vellykket!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Rulleskiløype, og starten på treningsøkt med trener fra kretslaget Geir Kristian Hoås
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Intervall, rulleskibandy og fokus på smittevern:-)
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Den eldste gruppa måtte samarbeide og frakte fire 25 literskanner med vann opp til Hosethkammen. Etterpå gikk turen til Råvatnet der det ble bading, før turen gikk tilbake til idrettsplassen.

Treningssamling 22.aug

 Dalføresamling/Kretssamling

Skjelstadmark il ski inviterer til dalføresamling/kretssamling for jenter og gutter 10-16 år lørdag 22. august på Vårtun stadion kl 10-15.  Samlinga blir også for jenter og gutter 8-9 år som er fra Skjelstadmark.

Det blir to treningsøkter + lunsj. 

Ta med sko til vei/terreng, staver og drikkeflaske. Klær etter været. 10-12 år tar også med skisko og rulleski (de som har) 

En fra kretslaget vil være med som en av trenerne for de eldste. 

Håper mange har lyst til å treffes igjen etter sommeren for en sosial dag med god trening! 

Påmelding innen 16. august ved å skrive navn og alder under facebookinnlegget.

Ingen påmeldingsavgift.  

Trimpoeng!

I år,som i fjor har vi nå startet trimpoengkonkurranse. Gå inn på appen : Skj.mark IL, trimpoeng, å registrer deg. Det vil bli premiering. Bli med på konkurransen, Å HA EN FIN OG SPREK SOMMER!👍🚶‍♂️🚶🏽‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🌞

Informasjonsmøte om status Lysløype og skileikanlegg.

Sted: Klubbhuset

Tid: Onsdag 24. juni kl 19.30

Som sikkert noe har fått med seg har Skjelstadmark IL fått innvilget nesten 1,5 mil kroner i tippemidler.

Ønsker derfor å ha et informasjonsmøte, slik at de som har spørsmål om prosjektet kan komme med det. Oppfordrer også folk som ønsker å bidra med dugnad om å møte på dette møtet, eller ta kontakt med undertegnede på mob: 415 14 072.

For å bruke minst mulig av idrettslagets egenkapital ønsker vi innspill til sponsormidler.

Benjamin Hammer, Leder av prosjektgruppa for skileik og lysløypeanlegg.

TRIMBØKER!

Vi i trimgruppa samler nå inn alle trimbøkene for en periode , som et smitteverntiltak p.g.a. Korona. Vi håper at vi så fort som mulig, kan få alle bøkene ut igjen. Enn så lenge,så håper vi og tror vi at alle fortsetter med å komme seg ut i frisk luft. Vi kommer med informasjon, når bøkene er på plass igjen! Å SIST; MEN IKKE MINST: HA EN FIN PÅSKE!!

En takk til alle som gjorde Høgsetrennet 2020 mulig!

Tusen takk for sponsing av utrekkspremier til:

Kjells Kro

Vatn Bisstro

Mekonomen Åsen

Mekonomen Gråmyra

Åsen Sparebank

Åsen innkjøpslag

Byggtorget Hell

Byggmakker Gråmyra

Stene gård

Intersport

Frosta fritid & camping

Nava sport

Hagia Grunnan

Avinor

Sakshaug

Malermester Fossum

Felleskjøpet Pølsepinner

Lillelunden gårdskjøkken

Potetrampa

Tusen takk til følgende som har sponset rennet med et pengebeløp:

Skjelstadmark sanitetsforening

Ola Raaen

Byggmester Iver R Gresseth

Skjelstadmark skytterlag

Hegra Bygg

Skjelstadmark Gammeldansforening

OKS tjenester

Raaen og Lillelund Kjøttfe AS

Skjelstadmark bygdekvinnelag

Skjelstadmark og Stjørdal bondelag

Takk til dagkomite og alle som stilte på dugnad renndagen, og tråkkegjengen som bidro med fine løyper!

Vi gleder oss til nytt renn i 2021!

Hilsen fra Høgseterrennkomiteen 2020