Høgseterrennet 2021

Med retningslinjene fra Regjering og Norges Skiforbund kan ikke Høgseterrennet gjennomføres på tradisjonellt vis grunnet covid 19.

Årets plan blir at Høgseterrennet 2021 arrangeres fra Åsen-Skjelstadmark, fredag 5 mars til søndag 7 mars. Rennet gjennomføres i løpet av angitt tidsrom. Løperen bestemmer når i denne perioden det passer best.

Registrering gjennomføres av deltageren etter løpet. Dette vil skje i form av link/QR kode (nærmere info kommer). Det vil ikke være påmelding i forkant eller utlevering av startnummer. Det blir heller ikke mat og drikkestasjoner i forbindelse med rennet. Løypa merkes som vanlig med start, slutt og km-merking. Det vil dessverre ikke være noen konkurranseklasse i år.

Grunnet dagens situasjon er dette Høgseterrennkomiten sitt beste alternativet for årets renn.

Medlemskap i Skjelstadmark IL.

Vi oppfordrer alle som deltar i aktivitet gjennom idrettslaget om å melde seg inn som medlemmer. De som er med på organisert trening MÅ være medlem for å være forsikret gjennom laget hvis det skulle skje noe. Vi har et veldig bra anlegg som alle har mulighet til å bruke, og laget driver aktivitet som et lavterskeltilbud for å få med flest mulig. Så vi håper dere går inn via linken og melder dere inn! Det er 100.- per pers. Man må ikke være aktiv selv for å være medlem, veldig fint med støttemedlemmer også 🙂

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmedlemskap.nif.no%2F27094%3Ffbclid%3DIwAR2JpZRia5nd46cbNU5ptjGR8MYb_qKDVH8az2b0RTcKOtrzftyK0DDk5X8&h=AT0j3oYZrvttWjEJyYj1Nj6LzfskwUoPPeASYhmEcQX6rTpf_Rp4OdEBWWmAkk6U3gYXZKFYE7G1ItkrmLz6hMtG_3a1kcF_t809TXNaSgxam1Im0VieO2lwM-Yi443idm0

En stor takk!

Det siste halvåret har det blitt lagt ned en enorm innsats for å lage en ny lysløype og tursti i Skjelstadmark. På vegne av Skjelstadmark IL vil jeg rette en stor takk til Tverås Maskin og Transport AS, Steinvikaunet Elektro AS, grunneiere og alle som har stilt opp på dugnad. Fantastisk bra jobba!

I løpet av noen uker nå er løypa ferdigstilt med belysning og vi kan være stolte over et flott idrettsanlegget i Skjelstadmark, som vil være til glede for store og små hele året.

Vi i skigruppa har nå et håp om at vi kan arrangere et klubbrenn hvis det kommer litt mere snø og smittevernreglene tillater det. Kommunen vil nok snart komme med nye retningslinjer og hvis vi da kan arrangere et skirenn, er planen å få til et renn allerede neste uke. Vi kommer til å arrangere et litt alternativt klubbrenn for å holde best mulig avstand. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi vet helt hvordan det blir!

Ski - Absurdgalleriet