Skispor

03.01.2011 KL 22.30

Da er vi igang igjen vi med kilometer vis med nye skispor som vil ligge klare til tirsdag, i hele remark omerådet og inn til lit-trøa og videre opp til skjelstadmarka rundt lysløypa. Kjæmpe fine forhold, i alle traser. Så det er bare å ta turen ut og ny di fine skisporene.

OPPDATERTE SKISPOR FOR SKJELSTADMARKA, HUSÅSEN OG REMARKA HER!!!
03.01.2011 KL 22.30

Da er vi igang igjen vi med kilometer vis med nye skispor som vil ligge klare til tirsdag, i hele remark omerådet og inn til lit-trøa og videre opp til skjelstadmarka rundt lysløypa. Kjæmpe fine forhold, i alle traser. Så det er bare å ta turen ut og ny di fine skisporene.

02.01.2011 KL 22.00

Da er det kjørt litt skispor idag å, rundt raaen får første gang denne sesongen. Mye snø så det er vanskelig og hold stø kurs på maskina når snøen er så løs, men skispor ble det nå! Det er også kjørt for første gang en bit av høgsetertrasen, men vanskelige kjøreforhold og mye snø, gjør at det er mye er mye slingtete spor. Det er kjørt for å få en stabil bund, så det blir bedreneste gang. Det har komet noen få cm snø siden det ble kjørt i remarka i natt, vi vurderer å la den ligge etter som det er meldt så kaldt fremover. Å da kan det bli hart hvis vi kjører nå. Så vi ser litt hordan været blir fremover. GOD TUR….

01.01.2011 Kl 22.00

Da er det værste snøværet over for denne gang. Så vi tar turen ut i natt for og kjøre fine skispor som liker klare til bruk 2 nyttårsdag. Det blir kjørt alle løyper i remarka plus den nye trasen runt om travbanen som ikke er kjørt enda i denne sesongen, men nå er det nok snø til å kjøre den å. Ellers så blir det kjørt til Lit-trøa og lysløypa i Skjelstadmark. Go tur og godt nyttår da skifolk hilsen oss løypegjengen i Skjelstadmark

31.12.2010 Kl 13.00

Det snør det snør tidelibom…… Ja ja itjnå som e likar enn det. Men det er ikke noe vits å kjør løyper i snøværet, så vi venter til det letter noe, etter værvarslet så letter det litt etter midnatt. Så da blir hele løypenettet i remarka tråket.

17.12.2010 Kl 04.00

Da har vi vært ute i natt og kjørt nye spor. Så nå er det KJÆMPE fine forhold i remarka runt husåsen lit-trøa og opp til skjelstadmarka. Go tur hilsen oss løypegjengen i skjelstadmark.

13.12.2010 Kl 23.00

Da er løypegjengen i skjelstadmark på tur med løypemaskina i remarka igjen! Det blir kjørt ned til parkeringsplassen i remarka og runt om husåsen og videre til skjelstadmark. Stabilt å fint føre, med meget fine løyper…. Go tur…. 😉

12.12.2010 Kl 16.30

Da er det oppkjørt ferske skispor i remarka rundt husåsen og videre til skjelstadmark.

11.12.2010 Kl.16.00

Hei folkens, da er vi i løypegjengen i skjelstadmark igang igjen! Litt lite snø for løypemaskina enda, men vi har har kjørt igjennom noen av trasene idag med løypemaskina og lakt spor der underlaget tilader det. Det er kjørt i lysløypa i skjelstadmark og videre rundt husåsen og videre ned til parkeringsplassen i remarka. Delvis fine forhold. Vi satser på mere snø i nermeste framtid, å da blir det fine forhold…. Go tur da folkens…. Hilsen Løypegjengen i skjelstadmark……
19.11.2010 20:00