Ørlandscupen 2012.

Jenter 16 gikk helt til topps i turneringen etter en fartsfylt finale mot Malvik. Malvik ledet 3-1 til pause og i siste spilleminutt kom utligningsmålet som sikret ekstraomganger. Første ekstraomgang forløp målløs og 3 minutter ut i siste ekstraomgang kom scoringen som ga en velfortjent seier til Skjelstadmark G16. En entusisastisk heiagjeng ga J16 høylytt støtte under kampen.

Skjelstadmark IL stilte med 3 lag. I klassen Jenter 14 stilte Skjelstadmark med 2 lag. I B-semifinalen møtte Skjelstadmark 1 – Skjelstadmark 2 og det ble en meget spennende kamp der Skjelstadmark 2 til slutt vant 3-2. I B-finalen tapte Skjelstadmark 2 mot Namdalseid på cornere 6-9 etter at det stod 1-1 etter ordinær tid.

Gutter 16 (SHIL) spilte 4 kamper – tapte 3 og spilte 1 uavgjort og kom ikke videre til sluttspillet. Det ble knepent 1-målstap mot vinneren av turneringen (Ørland). Uansett var det en sportslig god gjennomkjøring foran høstsesongen med 4 knallharde kamper.