Høgseterrennet 2016 vil takke:

Takk for pengestøtte fra:
Tverås Maskin, MT Byggteknikk, Aasen Sparebank, Coop frosta, Hjellnes Transport, Veistad Gård, Ola Raaen AS, Auto E14, Raaen og Lillelund Kjøttfe, Buland Bygg, Hegra Bygg, Byggmester I. Gresseth, Brødrene Halle, PA Motor, Viken Regnskap
Skjelstadmark Landbrukslag, Skjelstadmark Gammeldansforening, Skjelstadmark Bygdekvinnelag, Skjelstadmark Sanitetsforening, Skjelstadmark Skytterlag

Takk for premier fra:
Smile Catering, G-sport Stjørdal, Intersport Levanger, G-sport Magneten, Stakset/MX-sport, Prøven Bil, MX-Sport Stjørdal, Intersport Hell, Spenst Stjørdal, Ark Stjørdal, Avinor, Hegra Sparebank, Mekonomen Gråmyra, Prix Åsen, Tine Meierier, Trøndelag Maskinutleie, Dullum slakteri, Grillstad, Skala Maskon, Mekonomen Åsen, AK-Maskiner, Malermester Fossum, Felleskjøpet, Hagia Grunnan