Eventyrlig skisamling i Rådalen!

Helga 15-17 september tok skigruppa, med Benjamin i spissen, hele 16 aktive unger/ungdommer på treningssamling i Rådalen. Ivrige unger lærte mye nytt om treningsmetoder, kosthold, hvordan kle seg før og etter trening i høstvær, om å ligge i telt og ha det sosialt og artig ei hel helg langt unna alt som heter skjerm. Mari og Jorunn styrte inne i Fjellstyrehytta med tørking av klær, kokkelering og servering av mat og la til rette for en super helg for ungene. Gode treningsøkter i myr, med staver og styrke var godt planlagt av de flinke trenerne våre Herman og Benjamin, som i tillegg syklet sammen med ungene både innover til Fjellstyrehytta og retur på søndag. Tusen takk for innsatsen! Skigruppa håper å kunne gjennomføre ei slik helg hver høst.

 

Nå er det snart oppstart av ski/basistrening innendørs, intervalltreningen vil fortsatt foregå på søndager kl 18. Det blir en skibytte/salg-kveld og en dugnad i skiløypene før snøen kommer. Husk også å bestille dere flotte egendesignede overtrekksdresser med god passform både for barn og voksne!

Skigruppa har gratis helårs tilbud for alle 2.klassinger og oppover som er medlemmer i Skjelstadmark IL. Meld dere inn i Facebook-gruppa «Skigruppa» for å følge med på hva vi driver med.

Mvh Skigruppa v/ Mari Kristel Gederaas, tlf 99120642