Skigruppa på treningssamling i Sverige

I langhelga har Skigruppa i Skjelstadmark IL vært på skisamling i Ottsjø/ Edsåsdalen like innenfor Åre. 12 positive og blide unger fra 4.-7.klasse har vært med på til sammen 6 treningsøkter i regi av de dyktige trenerne våre Benjamin Hammer og Hermann Skogan Fredriksen. Med så mange timer på ski så trengs det mye god mat som foreldre i støtteapparatet har stått for. Sponsorene våre bidrog med frukt/grønt fra SPAR Hegra og ferdigoppsmurt baguetter til fredagens lunsj kom fra SMILE J. De 20 deltagerne i helga gikk mellom 50 og 110 km i nydelig vintervær, og hyttas boblebad og badstu ble veldig poplulært i pausene. Vil også gi en ekstra takk til Benjamin som har skaffet mange sponsorer og som har designet til de nye skidressene våre. Takk for ei flott helg! Hilsen skigruppa v/Mari Kristel Gederaas