Skisamling i Åre/Edsåsdalen 30.nov-2.des – informasjonsmøte 18.nov

Skigruppa er godt i gang med treninger i høst, og vi vil prøve å gjenta fjorårets suksess med ei treningssamling på snø i Edsåsdalen helga 30.nov – 2.des.

Det blir 2 treningsøkter pr dag, god og sunn mat, leik og moro, og på søndag tenker vi å avslutte på badeland før heimreise. Prisen blir 1000 kr pr uttøver (alt inkludert). Vi trenger 3-5 voksne i tillegg til trenerne Benjamin og Herman; både som bistand på treningsøktene og til matlaging/innkjøp. Samlinga er for 4.klassingene og oppover.

INFORMASJONSMØTE om samling søndag 18.nov kl 19 på Klubbhuset. Ta med skiutstyret til barna/ungdommen, så vil Benjamin bistå med prepping.  Ungene/ungdommen trener fra kl 18-19, og så vil det bli kveldsmat i klubbhuset etterpå samtidig med litt informasjon om samlinga.

Påmelding fortløpende under innlegget på FB-sida til Skigruppa. Si i fra om en voksen også kan være med (og eventuelt fra torsdag ettermiddag). Huset som vi har leid har 2 leiligheter med tilsammen 16 sengeplasser.

Mvh arrangementkomiteen; Herman, Benjamin og Mari Kristel

Minner om treningstider:

  • Tirsdager 18-1930: 3.-5.kl i gymsalen
  • Onsdager kl 19-2030: 6.kl og oppover
  • Søndager kl 18-19: 3.kl og oppover – intervall i lysløypa: ta med hodelykt, skistaver og ta på refleksvest