Flott Klubbmesterskap med 75 startende

Selv på kort varsel ble det hele 75 startende på kveldens klubbmesterskap, og mange foreldre og besteforeldre koste seg på den siste snøen på stadion.

De minste ble heiet på runder etter runder rundt stadion av speaker Jens-Erling og Selma med klippetanga. Herman sto klar med startklokka for skoleungene, der de minste gikk en runde rundt stadion og fra 3.klasse så gikk de rundt lysløypa. I tidtakerbua hadde teamet Tony, Linda og Lars Tore full kontroll på tidene, mens Mari Kristel delte ut gullmedaljer til alle ved målgang. Fra 5.klasse og til og med senior var det fellesstart, men gode dueller inn mot mål. Måtte faktisk se på målfoto for å avgjøre klubbmester-tittelen i J14! 😉

Per Egil og Hallgeir fra løypekomiteen sørget for fine forhold på den skrantende snøen. I kiosken var Mats Ola og co klar med varm saft, kaffe, pølser og vafler. En ekstra gullmedalje til Magnus som på alle skirenn har stått og delt ut varm saft til alle deltagerne. Ellers stor takk til alle som har gitt oss ei håndstrekning på klubbrennene 🙂

Siste organiserte skitrening i morgen onsdag på Kortjynna kl 1730-1830, og Stjørdalsmesterskap neste onsdag på Selbuskogen.

Premieutdeling for klubrennene blir tirsdag 9.april kl 18 på Vårtun. Fine premier til alle som har deltatt på 2 klubbrenn (også inklusiv klubbmesterskapet). Salg av pølser, vaffel og kake.

Mvh Skigruppa