Allidrett starter opp!

Nå starter allidretten til Skjelstadmark IL opp igjen, og vi ønsker alle barn født 2012-2015 velkommen til idrett, mestring og leik! Når? Onsdager, med oppstart 28.august i ballbingen

  • Gruppe 1: barn født 2014 – 2015. Treningstid:1715-1800.
  • Gruppe 2: barn født 2012 – 2013. Treningstid:1800-1845.

Gruppe 1 vil være preget av enkle alderstilpassede øvelser og mye leik 🙂 Gruppe 2 vil få mer innslag av temabaserte aktiviteter, og skal i løpet av året få prøve flere idretter, det kan være fotball, basketball, orientering, turn, innebandy og kanskje får vi til å prøve skyting og klatring/buldring i løpet av året?

Hvor? Skjelstadmark oppvekstsenter. Frem til høstferien blir det aktiviteter ute, i ballbingen og rundt skoleområdet og idrettsbanen. Senere blir det aktivitet gymsalen. I vinter håper vi på svømming, og skileik ute når vær/føre tilsier det. Følg facebookgruppen vår Skjelstadmark Idrettsskole/Allidrett for utfyllende informasjon, påmelding og oppdateringer.

Det er ikke nødvendig med noe spesielt utstyr for å være med med på allidrett. Det er er lurt å ha på klær som er gode å bevege seg i, og gjerne joggesko. Når vi starter i gymsalen kan man bruke sokker som ikke sklir, eller gymsokker/innesko med en såle som ikke gir merker. Når vi er ute er det viktig å kle seg etter været. Det er alltid lurt å ha med en drikkeflaske med vann og å merke utstyr med navn.


Allidretten er er foreldredrevet aktivitet i regi av idrettslaget. Vi er derfor avhengig av at alle foreldre/foresatte bistår med å være trenere hver sin gang. Vi setter opp en liste med datoer og forslag til tema der alle foreldre/foresatte kan skrive seg på for å ta ansvaret / medansvar for minst en kveld per barn per halvår.Etter to uker vil vi fordele ufordelte kvelder mellom de som ikke er påtegnet. Det kan derfor være lurt å allerede nå ta en titt på kalenderen og sjekke når man har tid. Man kan bytte innbyrdes om tildelt kveld ikke passer, men har selv ansvar for dette og at det gjøres i god tid. Bytter må meldes til styret så vi vet hvem som har ansvaret. Styret bistår gjerne med tips og forslag til aktiviteter, vi har også bøker og hefter med aktivitetsforslag som kan lånes 🙂Én forelder/foresatt, eller annen voksen tilsynsperson, må være tilstede når barnet trener.Delta gjerne aktivt i leken sammen med barna dersom de trenger

🙂
Påmelding: Det går fint å møte direkte på ondag, men send gjerne påmelding på forhånd. Påmelding kan sendes til Oda Sætran oda.satran@stjordal.kommune.no / 93 88 14 93 med barnets navn, fødselsdato, foresattes navn, telefonnummer og mailadresse til foresatte. Pris: Kontigenten koster 200,-, i tillegg må barnet være medlem i idrettslaget (100.-).

Håper å se både gamle og nye fjes på allidretten kommende år, velkommen skal dere være!Ved spørsmål, ta kontakt på 980 15 424 (Åge André Klefsåsvold)Hilsen Åge, Oda og Sara!