Flotte resultater i Midt-Norsk mesterskap!

5 ungdommer fra klubben deltok i helga på Midt-Norsk mesterskap på Selbuskogen. Topp innsats og flotte resultater fra alle sammen.

Lørdag var det 4 km klassisk for G14. Fra oss deltok Viktor Kråkenes. Av 43 startende kom han inn til en flott 17. plass. J/G16 gikk 6 km klassisk. Martin Fossen og Magnus Hallan fikk henholdsvis 10. plass og 15. plass av 26 startende. Linnea H Gederaas og Marion R Opgård gikk inn til 6. plass og 15. plass i sin klasse av 26 startende.

Søndag var det 2 km fristil for alle, og fra oss deltok de fire femtenåringene. Martin og Magnus tok en fin 8. plass og en flott 14. plass av av 23 startende. I Jenteklassen var det 29 startende og Marion tok en fin 18. plass, mens Linnea krabbet opp på pallen til tredjeplass!

Takk til trener Hermann Skogan Fredriksen som har fulgt opp løperne gjennom hele sesongen. Han har nå lagt plan for oppkjøringen mot Hovedlandsrennet i Nybygda om to uker.