Treningssamling 22/8

35 ivrige skiløpere stilte på treningssamling på idrettsplassen på lørdag. Det var kretssamling for 13-16 åringene, og her var en av de som er på kretslaget i ski for Nord Trøndelag skikrets, med som trener. Det var også dalføresamling for 10-12 åringene i Stjørdal, Meråker og Åsen. I tillegg hadde vi med lagets yngste gruppe, 8-9 åringene. Det ble en veldig bra dag med masse god trening og artige aktiviteter. Deltakerne ble delt i fire grupper og alle hadde to øker hver. Her var det alt fra aktivitesløype, rulleskibandy, styrketrening, intervall og langtur. Mellom øktene hadde vi en god pause der fikk vi servert deilig lunsj, og det var leik, fotballspilling og god stemning mellom ungdommer fra flere forskjellige idrettslag. En stor takk til alle dere som stilte opp som trenere og kjøkkenhjelp!! Sammen med en flott gjeng deltakere, gjorde dere dagen veldig vellykket!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Rulleskiløype, og starten på treningsøkt med trener fra kretslaget Geir Kristian Hoås
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Intervall, rulleskibandy og fokus på smittevern:-)
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Den eldste gruppa måtte samarbeide og frakte fire 25 literskanner med vann opp til Hosethkammen. Etterpå gikk turen til Råvatnet der det ble bading, før turen gikk tilbake til idrettsplassen.