Info ski høsten 2020

Det er ennå tidlig for full aktivitet i skigruppa og mange er ennå opptatt med fotball. Vi vil bare legge ut litt informasjon om hvordan vi i skigruppa ser for oss høsten.

Den eldste gruppa trener for fullt med ca to treninger i uka, samt at de kan trene sammen med Varden.

Den yngste (2-4. kl) og mellomste gruppa (5-7. kl) får nå fremover tilbud om rulleskitrening på torsdager kl 18.

Så håper vi at vi får inn i gymsalen utover høsten, men vi må vente å se hvilke regler som vil gjelde utleie i gymsalen.

Så tenker vi å få til treningssamling også i år. Vi har måtte avbestille vår planlagte tur til Vålådalen, men har i stedet bestilt hytte på Trolltun ved Dombås, og tror dette vil være et veldig bra alternativ. Det vil bli helga 20.-23. nov, da det er planleggingsdag på skolen mandag 23. nov. Vi er litt usikre på hvor mange vi kan ta med, da det er smittevernhensyn å ta. Vi må derfor prioritere de eldste og se hvor langt vi kommer. Men alle skal få på treningssamling denne helga. De yngste, som ikke får tilbud om å være med på Dombås, skal ha treningssamling litt mer lokalt. Så alle kan sette av helga til noen sosiale dager med artig trening. Vi skulle gjerne vite hvor mange som ønsker å være med på samling denne helga, så vi kan planlegge antall utøvere, trenere og aktuell plass for ei lokal samling . Så vi tar en påmelding av interesse allerede nå.

Bilde å fargelegge å stå på ski | Gratis Bildene For Fargelegging

Vi kommer til å ha et foreldremøte litt utpå høsten når fotballsesongen går mot slutten og vi begynner å glede oss på ski igjen:-)

Hilsen skigruppa