Referat skisamling Selbuskogen

Helga 23.-24. november arrangerte Skjelstadmark I.L. Skigruppa samling på Selbuskogen Skisenter. 23 barn og ungdommer samt et knippe voksne ble med for å skyte det virkelige startskuddet for årets sesong. Kalde forhold i tida før samlinga gjorde det vanskelig å gå på rulleski, så kreativiteten til trenerne måtte kjøres på høygir.

Lørdag formiddag hadde både barne- og ungdomsgruppa intervaller. De yngste hadde en lekbasert tilnærming. Etter lunsj sto styrke på menyen for den eldste gruppa, mens de minste tok en økt med staver og leker på veien. Et viktig fokus på samlinga var også å bli kjent med hverandre innad i skigruppa både for barn og voksne. Taco, kortspill, lek og sosialt var programmet for kvelden før vi slukket lysene og la oss god-slitne. Søndag var ny dag med aktivitet; de eldste sprang fra skisenteret og til Hegra, mellomste gruppe hadde rolig langtur, og den minste gruppa hadde lekbasert løping og orientering samt samarbeidsøvelser. Både barn, ungdom og voksne var veldig fornøyd med ei strålende helg!

Takket være godt bidrag fra Sparebank 1 SMN ble samlingen gratis for utøverne!

Neste samling blir 26.-28. november på Dombås på snø! Informasjon kommer.

Legg igjen en kommentar