Klubbmesterskap 15. mars

Nok en fin kveld på Vårtun stadion med sesongens siste klubbrenn og klubbmesterskap! Alle 72 deltakere fikk medalje ved målgang, og det var mange blide fjes blant store og små. For de yngste som gikk runder var det lagt inn stopp med erteposekasting.

Ekstra artig for alle var det med mange voksne og juniorer til start. Tidtaker Tony Kråkenes hadde satt opp startliste som resulterte i mange spennende dueller mot mål. Kun ett sekund skilte første og andre plassen i herreklassen ( Martin Fossen og Viktor Kråkenes). Ett sekund var det også mellom tredje og fjerdeplassen (Jahn Knipenberg og Ole Jørgen Børseth). I dameklassen kom Torunn Beathe Gederaas litt for seint til start, men tidsnok i mål. Ann Elise Gederaas og Mari Kristel Gederaas kom likt på oppløpet, men Ann Elise vant spurten til tross for at hun startet 30 sekund etter. Seier i dameklassen gikk til Linnea Gederaas, og andreplassen Sara Husbyn.

Skigruppa takker alle deltakere og foreldre for oppmøtet. En ekstra takk til dagkomite, startkomite, tidtakerkomite, løypekomite og andre som har bidratt ved skirenn i vinter.

Og husk: Skitreningene fortsetter på stadion fram mot påske!

Resultatliste