Morsdagskakelotteri

Da er de heldige vinnerne trukket i Skjelstadmark ski sitt morsdagskakelotteri. Tusen hjertelig takk for all støtte. Kakene blir levert ut i løpet av fredag. Ønsker dere alle en flott morsdag 🙂

Lars Skjelstad – Berit Medhus – Mary Fossen – Grethe Okkelberg – Hilde Sletvold – Ingrid Bidtnes – Ellen Kvalheim – Anne Britt Bjørnevik – Eva Karlsen – Anders Gresseth – BT Eriksen – Bodil Skallan – Sigrid Havdal – Ketil Jakobsen – Bjørn Ove Bjørningstad – Stine Berit Megård – Erik Bremseth – Randi Moen – Torbjørn Stamnes – Åge Lier – Erle Balstad – Anne Grethe Flobergseter – Oddlaug Olsen – Ann Hege Rådal – Solveig Vassenden – Anne Sofie R-Malcolmsen – Lornts Opheim – Linn Trustrup – Odd Sigurd Sætran – Ellen Stølen – Kristin Aamot – Ingeborg Tyholt – Eva Buan – Tove Stamnes – Guri Kvalheim – Elin Bakken.