Høgseterrennet 70 år – Resultatliste og bilder

Årets Høgseterrenn ble gjennomført søndag 3.mars, med strålende sol fra skyfri himmel og mange plussgrader. En fantastisk dag med fine løypeforhold. Buss fra vårtun og opp til Åsenfjellet for de som ønsket det. Start på Åsenfjellet og målgang på Korstjernåsen. Løypa var noe kortere i år, ca. 27 km pga. lite snø enkelte partier. Matstasjoner med kvikklunsj, banan og wienerbrød og folk i løypene med godt humør!! Løperne ble fraktet med shuttelbuss fortløpende ned til Vårtun. Der sto marspian-jubileumskake og ventet alle deltakere på årets Høgseterenn. Hamburger, pølse med brød, kaker og vafler, sjokolade og brus var å få kjøpt i kiosken. Etterpå ble det premieutdeling med fullsatt sal på Vårtun. Uttrekkspremie på startnummer med verdi 1000kr ble vunnet av Sara Husbyn.

Det var totalt 150 løpere som deltok. Oversikt over alle deltakere som deltok finner du her:

Resultatliste 2024.pdf

Vi gratulerer Guri Sollien Hulbak (NTNUI) og Eirik Andreas Mortensbakke (NTNUI) med seier i henholdsvis dame og herreklassen.

Beste dame: Guri Sollien Hulbak NTNUI på tiden: 01:28:54

Beste herre: Eirik Andreas Mortensbakke NTNUI på tiden: 01:13:40

Magne Hammer (Skjelstadmark) og Knut Evenhus, (Åsen), fullførte Høgseterrennet for 50. gang i år. De fikk hver sitt Åkle lagd av Heidrun Kringen. Godt jobba – vi gratulerer!!

Til venstre: Knut Evenhus og Magne Hammer fullført Høgseterrennet 50 gang.

Flere stemningsbilder finner dere her. Takk for i år, håper vi sees til neste år!!

Velkommen tilbake neste år! 🙂